Home / Türk İfşa / Üniversiteli İfşa Nihan

Üniversiteli İfşa Nihan

Arkadaşlar herkese merhaba. İsmim Üniversiteli İfşa Nihan. 29 yaşındayım 1.71 boyunda 65 kilodayım. Kahverengi saçlarım ve ela rengi gözlerim var. Tek başıma yaşıyorum. Benimle birlikte iki tane de köpeğim var. Hayvanlarla birlikte yaşamayı çok severim. Çünkü onlarda bir canlı olduğu için bakıma muhtaçlar. Yaklaşık dört yıldır özel bir firmada muhasebeci olarak çalışıyorum. Oldukça yoğun bir iş programım var. Hafta içi kendime çok fazla zaman ayıramazsam da hafta sonları neredeyse her gün dışarı çıkıyorum.

Tiyatroya gitmeyi, sinemaya gitmeyi tarihi geziler yapmayı çok severim. Sosyal medyada kendime ait açık bir hesabım var. Gezdiğim gördüğüm ve yediğim her şeyi orada paylaşarak takipçileriminde görmesini sağlıyorum. Aktif bir insanım. Evde oturup hiçbir şey yapmadan duramıyorum. Kafamı dinlemek istediğim zamanlarda bile evde çok fazla olmamayı tercih ediyorum. Çünkü evde olduğum zamanlar daha fazla sıkılıyorum. Bu nedenle dışarda huzur bulabileceğim şeyler yapmayı tercih ediyorum. Pek sakin olduğum söylenemez. Biraz inatçı bir yapıya sahibim. İnsanların bana yapma dediği bir şeyi inadına yapıyorum. Buda benim hiç sevmediğim huylarımdan bir tanesidir. Hayatında hep seçici olmuşumdur. Çevremde bulunan Üniversiteli İfşa arkadaşlarım ve eski erkek arkadaşlarım olmak üzere benim açımdan seçicidir. Herkezde arkadaşlık yapıpçok fazla kişilerle muhatap olma istemem.Genellikle kendi verdiğim kararları başkalarına açıklama istemem.Her konuda arkadaşlarımın fikrini alırım ancak genellikle kendi verdiğim kararların dışına çıkmamayı tercih ederim. Hayatımda her zaman birisinin olmasını isterim. Ancak bir erkekte özellikle dış görünüş benim için çok ama çok önemlidir. Bir erkek kesinlikle kişisel bakımına önem vermeli. Mesela diş bakımı benim için her şeyden önde gelir. Ben dişini fırçalamadan asla dışarı çıkan bir insan değilim. Bu nedenle hayatımda olan erkeklerin diş bakımına yani ağız bakımına çok önem vermelidir. Kişisel bakımdan sonra giyinişine saç ve sakalına dikkat etmesi gerekir. Çok uzun sakal sevmem. Bana kaba bir erkek görüntüsü veriyor. Bu nedenle kısa sakal hatta hiç olmamasını tercih ederim. Bir erkek de aradığım diğer bir özellik ise anlayıştır. Anlayış varsabir ilişki sıkıntısız bir şekilde yürür.

Ben hayatımda ki insanla sürekli iletişim halinde olmak isterim. Benimle ilgilenmesini ve sürekli aramasını beklerim. Aradığım zaman o telefonu açması benim için önemlidir. Eğer o telefon açılmazsa sinir olurum. Aradığım zaman ve mesaj attığım zaman bana hemen cevap vermeli. Ben bu tarz ufak şeylere takılan bir insanım. Belki onun için Türk İfşa çok önemli olmayabilir ancak bu durum benim için önemlidir. Sosyal birisinin olmasını isterim. Sakin ve monoton hayat yaşayan bir erkeğin hayatımda olmasına pek katlanamam. Aktif olmalı, gezmeli gideceği yerleri bilmeli. Hayatında ben her şeyden önce gelmeliyim. İkinci planda olmak pek bana göre bir durum değil.

İlgini Çekebilir

Meef Günlükleri v27 – Latin Hatun (Efsane – Bol Videolu)

Efsane bi içerikle daha sizlerleyiz meef üzerinden düşmüş 2 ay boyunca konuşmuşlar. alternatif

Bir yorum

  1. Vay be gerçekten çok efsane bir ifşa. Çok azdım lan hrrr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir