Home / Türbanlı İfşa / Türk Türbanlı İfşa Esin

Türk Türbanlı İfşa Esin

Evet sevgili arkadaşlar ben Türk Türbanlı İfşa Esin, 25 yaşındayım, 1. 65 boyundayım, 60 kiloyum. Hayatımda yer alacak erkeğin boyunun bana uygun olması çok önemlidir. Benden aşırı uzun ya da benimle aynı boyda olan bir erkek ile beraber olamam. Sarı saçlı, yeşil gözlü ve beyaz tenli bir bayanım. Erkekler ile ilgili ayrıntılı konulara dikkat ederi. Mesela kötü kokan bir erke benim için en olmayacak erkekler arasında yer alır. Bunun yanı sıra bir erkeğin yılışık konuşmaları da beni o erkekten itecektir.

Erkekler açısından bakıldığında kötü kokan kadın nasıl mide bulandırıcı geliyorsa aynı şekilde kadınlar tarafından da ide bulandırıcı gelir. Cahil erkekler de bana çok itici gelir. Ben üniversite bitirmiş bir kızım. Benimle beraber olacak erkeğinde en azından üniversite mezunu olması gerekir. Yüksek lisans yapan ya da iki üniversite bitiren erkekler de benim için hiç fena olmayacaktır. Hayal içinde yaşayan erkekler bana itici gelir. Yaşamını olduğu gibi kabul etmeyen erkekler hayatından memnun olmayacaktır. Bu Türbanlı İfşa durum zamanla erkeği benden de memnun olmayacak seviyeye kadar getirecektir. Bu gibi durumlardan uzak durmak adına yapılacak olan en iyi davranış şekli hayatı olduğu gibi yaşamaktır. Kültürlü erkek az bulunan erkeklerdendir. Bir erkek ila kültürlü olmak zorunda değil. Ama bir erkeğin mutlaka açık görüşlü olması gereklidir. Yok onu giyme aman böyle davranma gibi sözleri beni kısıtlar ve bani bu yoldan uzaklaştırır. Çapkın erkekler bazı kadınlara çekici gelebilir. Fakat benim için asla böyle bir durum söz konusu dahi değildir. Yani ben hayatımın hiçbir aşamasında çapkın bir erkek ile beraber olmayı istemem. Maddi ve ekonomik konuların da benim için önemi yoktur. Fakat bu konuda dikkatli olmam da gerekir. Maddi konu benim için önemsiz derken işi gücü olmayan bir erkekten bahsetmiyorum. Ya da işi gücü olan ama sürekli bu işi değiştiren erkekten de bahsetmiyorum. Benim bahsettiğim konu işi olan ama fazla maaş alamayan ve çalışmayı seven erkeklerin de banim hayatımda yer alabileceğidir. Aşk konusu bana çok uzak geliyor.

Hayatımda hiç aşık olmadım. Aşık olacağım bir erkeğin karşıma çıkmasını ise çok isterim. Bu bakımdan karşıdaki insana aşık olabilir miyim diye de bakıyorum. Hayatımda yer alacak erkekler için seçmek kadar seçilmek de önemli olmalı. Erkek egosu ile hareket etmemeli. Bir kız benden hoşlanır mı diyerek Türk İfşa kendine çeki düzen vermeli. Asla yapay hareketler yapmamalı. Yaptığı hareketlerin sonuçlarına mutlaka katlanmalı. Yapay hareketleri hayatının her aşamasından çıkarmalı. Hayatı boyunca yalan söylememiş olmalı ve bundan sonraki hayatında da kesinlikle yalan söylememeli. Beni asla hiçbir şart altında aldatmamalı. Samimi ve içten olmalı. Kaderine razı olmalı, yaptığı davranışları özenle seçmeli ve saygılı olmalı.

İlgini Çekebilir

İsimsiz Türbanlı – Efsane (Yenilendi)

İstek üzerine yenilenmiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir