Home / Türk İfşa / Türk İfşa Olan Dolunay

Türk İfşa Olan Dolunay

Arkadaşlar hepinize merhaba ben Türk İfşa Dolunay, 170 boyundayım, 65 kiloyum, siyah gözlü, siyah saçlı ve beyaz tenli bir kızım. 25 yaşındayım, fiziksel görüntüye önem veririm. Fiziksel olarak erkelerin de en az kadınlar kadar kendine bakmasını gerektiğini düşünüyorum. Günümüzde erkekler için açılan bakım salonları ya da spor salonları oldukça fazla sayıda.

Her bütçeye uygun bu salonlar sayesinde bir erkeğin bakımsız olarak gezmesine bir anlam veremiyorum. Bu yüzden de benimle beraber olmak isteyen erkeğin kesinlikle bakımlı olmasını isterim. Erkek ya da kadın fark etmez tüm insanların kendine gereken bakımı yapması gerekir. İnsanlar ilişki yaşamaya başladıkları ilk andan itibaren kendilerini bırakmaya başlar. Biri ile beraber olmak isteyen erkek ya da kadın kendine her açıdan bakım yapar. Sürekli en güzel kıyafetlerini giyer her an saç baş toplanmış haldedir. Çünkü her an hayatının aşkı karşısına çıkabilir. Bu hal ile hareket eden biri daha sonraki aşamada yani biri ile karşılaştığında da kendine bakmaya devam eder. İlk buluşma ve beraberlik sonrasında Türk İfşa zaten en üst seviyeye çıkmış olan bakım aşaması yavaş yavaş aşağılara doğru kaymaya başlar. İlişki seviyesine göre bu durum kendini bir yerlere koyacaktır. Yaşanan ilişki içindeki durum samimi bir hal alıyorsa kendine olan bakım azalmaya başlar. Nişan ya da evlilik kararı aşamasında ise bakım daha da azalacaktır. Evlendikten sonra ise iyice kendini bırakan çiftler her dönem birbirinden şikayet eder. Hatta bu şikayetler bir yerden sonra kendini aldatmaya kadar gidecektir. Kişinin karşıdaki insanı aldatma koşulları da gözden geçirilmelidir. Ben de herkes gibi kesinlikle aldatmaya karşı olan biriyim. Fakat bu konuda gerekli tedbirler alınmazsa hayat insanı aldatmaya kadar götürecektir. O vakitten sonra ise kim haklı ya da kim haksız yorumu yapılmaya değmez. Günümüz insanları özellikle sosyal medya ile birlikte bir insanı yafta ile aşağılamayı alışkanlık haline getirdi. Özelikle bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı insanları en kötü durumlara şahitlik yapmaya itti. İşte aldatma konusunda da insanlar sadece seyirci olarak bulunur.

Bunun üstüne de birkaç hatta pek çok gereksiz yorum ile karşımıza çıkmaktadır. Bu yorumlar ile hayatı yaşanamaz hake getiren insanlar dahi bulunmaktadır. Ben erkeklerin sürekli kadınları bir kılıfa sokmalarına ve onlara hükmetmelerine katlanamıyorum. Böyle insanlar hayatta her şeyi yapmaya müsaittir. Hatta bu insanlar her şeyi yaparlar sonrasında toplumda ahlak bekçisi olurlar. Bu bekçiliği de en şiddetli hali ile gözler önüne sererler. Lütfen ama lütfen kadınlar olarak kendimize saygı duyalım. Bize saygı duyacak adamlar Türk İfşa ile bir araya gelelim. Bize saygısı olmayan insanları kesinlikle arkadaş olarak dahi hayatımıza almayalım. Belki bu şekilde bu saçma erkekler akıllanır. Onlar pohpohlandıkça doğru yaptıklarına inanıyorlar çünkü.

İlgini Çekebilir

Ünili Selen Part 2 – Devamı Geldi (Efsane – Full Videos)

Dün paylaşılan içeriğin devamına ulaştık. İyi seyirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir