Home / Türbanlı İfşa / Türk Türbanlı İfşa Hatice

Türk Türbanlı İfşa Hatice

Öncelikle hepinize güzel günler dilerim.
Ben Demet. 26 yaşındayım, ailemle birlikte kendimize ait müstakil bir evde yaşıyorum. 1.66 metre boyunda 55 kiloyum. Kumral bir kızım. Saçlarım dalgalı ve omuzlarımın biraz altına kadar uzun. Gözlerim çekik, kaşlarım uzun ve koyu renk. Gözlerimin ise kahverengi. Normal boyutlarda, tatlı bir burnum var. Ağzım birazcık büyük olabilir o da sanırım çok kullanmaktan çok büyüdü.Lise mezunuyum. Okul hayatıma kendi isteğimle son verdim, çünkü hayallerime okuyarak ulaşamayacaktım. Benim hayalim kendi kitabımı yazmak ve dünyayı gezip en beğendiğim yerde, herkesten uzakta ruh eşimle mutlu bir hayat sürmek. Kitap okumayı ve yazı yazmayı, müzik dinlemeyi, sahilde yürümeyi çok seviyorum. Ezberim de oldukça kuvvetli. Mutfakta pek başarılı olduğum söylenemez ama yemek yemeyi çok seviyorum. Özellikle et yemeklerini daha doğrusu sade pişmiş eti her öğün türk ifşa yiyebilirim.

Rahat kıyafetler giymeyi ve az makyaj yapmayı seviyorum. İnsanlara çabuk güvenebilen saf bir insanım maalesef.
Düşündüm nasıl bir insana aşık olurum diye fiziksel özellikleri her kızın aşık olacağı cinsten sanırım anlatayım hemen. Kumral uzun saçlı hayalimdeki erkek. Aynı zamanda kaslı, uzun boylu ve çok güçlü. Küçük burunlu, küçük ağızlı, düzgün dişlere sahip bir bey. Giyimiyle herkesten farklı tam bir doğa adamı. Yakası olabildiğince açık tişörtler giyerek göğüs kasları hakkında ip ucu veriyor. Büyük elindeki iri parmaklarına her biri çok özel yine elleriyle uyumlu olacak bicinde büyük yüzükler takarak tarzını tamamen alışılmışın dışına çıkarmış. Bu sıra dışılığı farklı kolye ve bilekliklerle tamamlayıp göz alıcı, farklı bir adam olmuş. Yakası açık tişörtlerinin üstüne yine çok tarz yelek geçirmiş. Oldukça spor pantolonun altında tam ona yakışan salaş ayakkabılar. Hayalimdeki erkeğe aşık oldum galiba şuan. Neyse hayalimi bölmeyelim, devam ediyorum. Söylemiştim en büyük hayalim dünyayı dolaşmaktı türk türbanlı ifşa hayalimdeki adam da tam bir gezgin. Dünyanın çoğu yerini dolaşmış ve asla dur durak bilmiyor. Günlerce ormanda yaşayıp vahşi hayvanların fotoğraflarını çekiyor, dünyanın en yüksek dağlarına tırmanıyor. Yerleşik yaşama geçip sıkıcı iş hayatına atılmak gibi bir düşüncesi asla yok. O da benim gibi et yemeyi çok seviyor ve benim yapamadığım mutfak işlerinin hepsini çok iyi yapıyor ve yapmayı da çok seviyor.

( Buraya küçük bir paratez açtım, hayal kurmak da parayla değil ya benim türk ifşa sevmediğim her şeyi hayalimdeki adam severek yapacak işte) Çok centilmen ve saygılı bir adam. Etrafındaki kadınlara, büyüklerine saygıda kusur etmez asla. Sevdiğine ihanet etmemesi de diğer bir mükemmel özelliği. Ben çok kıskancım o da benim kadar kıskanç, hep gözü üzerimde tatlı bir kıskanç ama canım benim. Asla durdurulamayan bu çılgın gezgin adam bana aşık olup beni onunla gitmeye, bütün dünyayı dolaşıp en sevdiğimiz yerde kalmaya yani benim hayalimi birlikte gerçekleştirmeye beni ikna edene kadar yanımda kalır. Sonunda tabi ki ikna eder ve çok mutlu oluruz. Hikaye gibi anlattım ama kriterlerimi hikayenin içinde verdim aslında. Mutluluğumun sırları, hadi inşallah…

İlgini Çekebilir

Eski Sevgili Aslı – Videolu (Efsane)

Kendisi eski sevgilim şimdi ne yapıyor haberim yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir