Home / Genel İfşalar / Türk Üniversiteli İfşa Nilgün

Türk Üniversiteli İfşa Nilgün

Özel bir üniversiteyi %100 burslu derece ile kazandım. Derslerimin ağırlığı sebebiyle okurken sürekli olarak çalışamıyorum. Fakat Haftada 2 gün bir kafede garsonluk yapmaktayım aynı zamanda devlet tarafından burs alıyorum. Ailemden herhangi bir maddi destek olmadan okumaya çalışıyorum. Fakat son birkaç aydır ciddi anlamda fikirlerim de değişiklik olmaya başladı. Okul çevremdeki arkadaşlarımın çoğunluğunun maddi durumun iyi olması sebebiyle biraz lüks ve türk ifşa gezmeye merak saldım. Etrafında olan lüks arabalar erkekler artmaya başladıkça bana olan ilgileri de arttı. Bu arada kısaca fiziksel özelliklerinden bahsetmek gerekirse 1.75 boyunda esmer kahverengi gözlüğü fiziği düzgün alımlı bir genç kızım. Etrafımda erkeklerin dolaşmasına çok da şaşırmıyorum. Ama geldiğin yeri unutmadan maddi imkanlarım göz önünde bulundurarak hareket etme gayreti içindeyim.

Fakat arkadaşlarım o kadar güzel yaşıyorlar ki insan özenmeden yapamıyor. En son üniversite son sınıftan lüks bir arabası olan genç benimle sevgili olmak istediğini söyledi. Bir arkadaşım çocuğun çok zengin olduğunu kaçırmam gerektiğini ve kaçırırsam yanlış yapacağıma dair fikrini benimle paylaştı. Açıkçası maddi durumu zorluğu yaşasak da aile içerisinde mutlu olduğum için bir tarafım bunun doğru olmadığını bir diğer tarafım da bir daha bu yaşlara geri dönmeyeceğimi hayatımı yaşamam gerektiğini söylüyor. Açıkçası dostlar çok kararsız bir dönem yaşıyorum.Bu süreç içerisinde umarım benim yaşam şartlarına uyan,beni yargılamayan ve beni olduğum gibi kabul eden biri karşıma çıkar. Öncelikle ailemin asla bir erkek arkadaşım olmasını kabul etmeyecektir. Öyle biri olması durumunda gizli tutacağıma ve onun bu üniversiteli ifşa durumu anlayışla karşılamasını beklemekteyim.

Küçük şeylerden mutluluk duyması benim için önemli. Aile değerlerine ve yaşantısına önem vermesi gerekiyor. Ben de birçok arkadaşım gibi üniversiteden mezun olduktan sonra evlenmeyi doğru buluyorum. Fakat üniversite okurken ideal ellerimden vazgeçmeyeceğimi bilmesini en baştan öğrenmesi doğru olacaktır.

İlgini Çekebilir

tinder-gunlukleri-v50-rus-sasha-videolu-efsane

Tinder Günlükleri v50 – Rus Sasha (Videolu – Efsane)

Tinder üzerinden düşmüş kendisi hemşireymiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir