Home / Türk İfşa / İstekler Serisi v9 – (Sizin İstekleriniz) (2024 Ramazan Özel)

İstekler Serisi v9 – (Sizin İstekleriniz) (2024 Ramazan Özel)

Değerli takipilerimiz,

Yaklaşık 1 hafta önce, 2024 Özel İstekler Volume 9 için içerik önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istemiştik. Sizlerden gelen 90 yorum arasından en çok talep edilen içerikleri titizlikle seçip topladık. Bu süreçte gösterdiğiniz ilgi ve katılım için teşekkür ederiz.

İstekleriniz arasında sürekli olarak talep edilen içeriklerden bazılarına örnek vermek gerekirse; Snapchat Modern Türbanlı, Snapchat Melek, İnflulicer Aslı, Alya (Zeydc.) gibi isteklerinizi elimizden geldiğince toplamaya çalıştık.

Ancak, bazı içerikler maalesef telif hakları problemleri nedeniyle paylaşıma kapatılmıştır. Bu içeriklere örnek olarak Sibel D. – Üniversiteli Burçak gibi talepleri vermek mümkündür. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Sizlerle birlikte yeni bir yıla girme heyecanını yaşıyoruz. Güzel ve sağlıklı bir yıl dileriz. İyi seyirler, bizi takip etmeye devam edin.

Not: Bazı arkadaşlarımız linklerin geçersiz olduğunu belirtiyorlar, bu yüzden linkler sürekli güncellenmektedir. Elimizden geldiğince hızlı bir şekilde yenilemeye çalışıyoruz. Yenilenmiş linki kullanarak içeriklere ulaşabilirsiniz.

İlgini Çekebilir

Ünili Doğa – Bol Videolu (Yenilendi, Efsane)

İstek üzerine yenilendi. alternatif

5 yorumlar

  1. Admincigim öncelikle ellerinize saglık içinde var mı tam göremedim ama lütfen milf aybüke salabilirseniz süper memnum olurum teşekkürler

  2. şunuda yenilermisin sana zahmet @SizdenGelen v5 – Takipçimiz ve Sevgilisi – Efsane! (Sikiş & Ağıza Boşalma İçerir – Video)

  3. hocam elinde yüzü görünen tüm türbanlı videolarini ekler misin

  4. Ispartalı köylü begüm videosu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir