Home / Türk İfşa / Sexting Serisi v40 – Öğretmeni ile İşi Kaynatan Takipçimiz (Efsane) (SS’li) Yenilendi

Sexting Serisi v40 – Öğretmeni ile İşi Kaynatan Takipçimiz (Efsane) (SS’li) Yenilendi

Admin selam öncelikle olay şöyle gelişti, Lise yıllarımdan beri okulda adı duyulmuş genel kaşarlardan biri ile çok yakın arkadaştım. Ben photoshop efekt filan kullanmayı bildiğim için benimle takılıyordu daha doğrusu. Sonra üniversiteye geçtim bu kızla aynı okuldayız. Sonra bize yurt çıkmayınca aynı evde yaşamaya başladık. Yani mecburen oldu hiç bilmediğimiz bir şehirde kimseyi tanımıyorduk tek tanıdığımız ikimizdik. Sonrasında bizim kankalık ilişkilerimiz yavaş yavaş fuckbuddy’ye dönmeye başladı. Haftada 1-2 kez seks yapar aynı odada uyur olduk. Birbirimizden de hoşlanmaya başladık aşık olduk sanıyorduk. Sonra bu kaşarın içinden cuckold fantazisi çıkaverdi. Aynı durum bende de oldu. Bizim fakultede Özgür hoca diye biri var ara sıra buna mesaj atıp yokluyormuş bana anlattı bu durumdan hoşuna gittiğini filan anlatı. Devamını göndereceğim şimdilik bu kadar anlamadığınız yerleri ifşaya bakarak anlayabilirsiniz. 

alternatif

İlgini Çekebilir

Ünili Selen Part 2 – Devamı Geldi (Efsane – Full Videos)

Dün paylaşılan içeriğin devamına ulaştık. İyi seyirler.

8 yorumlar

  1. Seks yapabildiğin kızla evlenmeden aynı evde yaşamanın zararlarının paralel evrendeki yansıması amk adam boynuzlu alageyik olmuş ya la. Hem kiraya ortak olur hem de elimin altında sikerim düşüncesi yerine, ben olsam tamamen arkadaşlık çerçevesinde bakardım kendi dalgama. Buna okuldan kız arkadaşlarını ayarlattırırdım kendime. Kızı öne sürüp party veriyorum ayağına arkadaşlarını eve çağırtıp sarhoş olduklarında da kendi odama geçip çavuşu öttürür gül gibi geçinip giderdim.

  2. Link kırık admin

  3. link gitmiş admin yenile gözünü seveyim

  4. üniversitede kızların çoğu böyle hocalara veriyor. eskiden inanmazdım ama gidince falan da gördüm. benim anlamadığım bu yazışmalar özgür hoca denen tiple kız arasında mı? eğer öyleyse bu adam kızı her türlü becermiştir. ayrıca sen salaksın kanka kızla madem aynı evdesin o zaman okuldan arkadaşlarını falan da eve getirsin onlara da bas:d

  5. yenileyebilir misin dostum? uzun zaman geçmiş ama mümkünse

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir