Home / Genel İfşalar / Türk İfşa Alemi Nasıl Giriş Yapılır?

Türk İfşa Alemi Nasıl Giriş Yapılır?

Merhaba Türk İfşa Alemi takipçileri! Bildiğiniz üzere Apple iPhone kullanıcıları telefonunu güncelledikten sonra sitemize erişmekte problem yaşıyorlar. Aslında sorun sadece iPhone telefonlarında yüklü gelen tarayıcı, Safari’den kaynaklanmakta. Bu haftadaki blog yazımızda bu problemi nasıl ortadan kaldıracağımızı anlatacağız.

Türk İfşa Alemi Giriş

turk-ifsa-alemi

Sitemiz hiçbir şekilde kullanıcıların bilgilerini veritabanında saklamaz. Sitemize giriş yaptığınızda tam anlamıyla bir “hayalet” olursunuz. Bu konuda bize güvenebilirsiniz. 2014 yılından 2022 yılına kadar sizlere söz verdiğimiz gibi tamamen reklamsız, dürüst ve güvenilir içerik paylaşmaya çalıştık. Bizi tercih ettiğiniz için hepinize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gelelim şimdi asıl meseleye…

Türk İfşa İzlemek

Türk İfşa Alemi yazılımcılarının ve ClouldFlare‘nin özel olarak hazırladığı 1.1.1.1 isimli ücretsiz ve tamamen reklamsız VPN an itibari ile App Store’da yayında! Tek yapmanız gereken App Store’ye giriş yapıp arama kısmına biraz önce belirttiğim sayıları yazıp indirmek. Bu ücretsiz VPN yazılımını telefonunuza kurduktan sonra sınırsız, reklamsız ve hızlı bir şekilde Türk İfşa İzleyebilirsiniz. Şimdi son zamanlarda bize sorduğunuz sorulardan bir derleme yaparak cevap vereceğiz.

turk-ifsa-alem-sik-sorulan-sorular

Neden İfşa Paylaşımlarınız Azaldı?

Yaklaşık 3 aydır bildiğiniz üzere ifşa paylaşımlarımızda bir azalma gerçekleşti. Bunun nedenlerinden en büyüklerinin bir tanesi içerik editörümüzün sağlık sorunlarından kaynaklanmaktadır.

Neden Linkleriniz Kırılıyor?

Linkleriminiz kırılmasının, yada sizin deyiminiz ile patlamasının arkasında başka şeyler var. Bildiğiniz üzere içeriklerin hepsini rus kaynaklı clould.ru isimli dosya paylaşım sitesine yüklemekteyiz, bu sitenin belirli bir sınırı var, örneğin 50 kişi bir linke göz attığı zaman link otomatik olarak değiştiriliyor. Bunun nedeni firmanın güvenlik sistemlerinden kaynaklanmaktadır. Ama merak etmeyin, olabildiğince hızlı bir şekilde linklerimizi güncellemek için çalışıyoruz.

Kaldırılması İstenilen İfşalar Ne Zaman Kalkıyor?

Genellikle çalışma saatlerinde kaldırılmasını istediğiniz içerikler 24 saat içerisinde sitemizden, sitemizin önbelleğinden ve veritabanından bir daha paylaşılmamak üzere silinir.

Sexting Serisi Neden Azaldı?

Sexting Serisi, bildiğiniz üzere sitemizde en çok sevilen içeriklerden bir tanesi. Bunun azalmasının sebebi içerikleri bize gönderen takipçilerimizin bu sıralar pek sexting konuşma görüntüleri göndermemiş olmasıdır. Uzun bir süre bu serinin devamı gelmediğinde daha önce bu seride paylaşılmış olan ve güncel sitede linki bozuk olan içerikleri yeniden yüklüyoruz.

İlgini Çekebilir

tinder-gunlukleri-v50-rus-sasha-videolu-efsane

Tinder Günlükleri v50 – Rus Sasha (Videolu – Efsane)

Tinder üzerinden düşmüş kendisi hemşireymiş.

2 yorumlar

  1. Merhaba dostum editör olarak çalışabilirim, isterseniz [email protected] mail ata bilirsin. Günlük 5 tane içerim atarım 5in 1e çallşabilirim.

  2. avukat sinem hastası

    yalvarırım Avukat Sinem – Efsane! – Bol Videolu yenilensin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir