Home / Genel İfşalar / Türk İfşa Giriş 2021

Türk İfşa Giriş 2021

Herkese sağlıklı ve mutlu günler bugün ki blog yazımızda sizlere biraz bilgi vermek istiyoruz. Türk ifşa giriş adresleri her yıl düzenli olarak değişmektedir bunun da önüne geçmek için tek giriş adresimizin şuanda içerisinde olduğunuz web sitesi olduğunu belirtmek istiyoruz. Genellikle takipçilerimiz on sekiz – yirmi beş yaş arasında. Sizlerin en sevdiği kategorileri bu zamana kadar hiç net olarak maalesef anlayamadık. Sizlerden ricada bulunduğumuz konulardan bir tanesi de kesinlikle bu. İletişim sayfamızdan bize gönderilen ve gelen içerikleri düzenli olarak paylaşmaya çalışıyoruz. Tabii ki paylaşım yaparken gerekli sansürleri de gizliyoruz. Peki sizlerin en sevdiği kategori ne?

turk-ifsa-giris-2021
turk-ifsa-giris-2021

Türk İfşa Giriş Adresi 2021

Bugüne dek ara vermeden toplam yedi senedir faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Yedi yıl önce elli kişilik facebook grubundan bugün milyonlara hitap eden sitemizde sizleri ağırlıyoruz. Tamamen reklamsız ve şeffaf olarak bu hizmeti vermeyi prensiplerimiz olarak gördük. Kaldırılması istenilen içeriği maximum beş saat içerisinde kaldırdık. Tamamen sizlerin memnuniyeti dayalı bir sistem kurduk. Yaklaşık on kişilik ekibimiz ile iş, güç, tatil demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tekrar söylemekten çekinmiyoruz, bu sitede kesinlikle reşit olmayan insanların görüntüleri paylaşılmıyor. Bu konuda içinizi gönlünüzü ferat tutabilirsiniz. Genellikle bigo, livu, C2 ve tango gibi uygulamalarda ücretli görüntülerini satan insanlardan satın alınıp buraya yükleniyor ve sizlerden hiçbir şekilde ücret talep edilmiyor. Şuanda Türkiye’de en çok kullanılan ve yüzbinlerce takipçisi bulunan twitter hesapları var. Bu hesaplarda gezinmenizi önermiyoruz. Çünkü hesapların yüzde sekseni reklamdan oluşuyor ve paylaştıkları videolar bizim clould hesaplarımızdan alıntı. Her ne kadar kendinizi gizlemeye çalışsanız da twitter yönetimi herşeyi önbelleğinize kaydediyor. Biz, yani türk ifşa alemi takipçilerimizin hiçbir şekilde bilgilerini almaz. Tamamen güvenilir ve sağlam bir adrestir.

turk-ifsa-alemi-gif
turk-ifsa-alemi-gif

Fake Sitelere Aldanmayın

Son bir uyarı yapıp blog yazımızı sonlandırmak istiyoruz. Bildiğiniz üzere son aylarda fake siteler ve taklitimizi yapan insanlar çoğaldı. Farklı uzantılı domainler alarak bizim yaptığımız işi kötülüyor ve rencide ediyorlar. Bunlara aldanmayın. Bizim tek adresimiz şuanda içerisinde bulunduğunuz adrestir. Başka sitemiz yok. Sizler de bu konuda titiz olun ve bizden başka siteleri takip etmeyin. Son günlerde çıkan WhatsApp güvenlik sözleşmesi haberlerini bizler de takip ettik. Yaklaşık iki milyon insan Telegram’a yönlendi ve o uygulamayı kullanmaya başladılar. Bu uyarıyı sizlere de yapmak istiyoruz; telegram kanalımıza abone olan takipçilerimizin dikkatine! “Hiç kimse sizin hangi kanala, hangi gruba üye olduğunuzu göremez.” O yüzden telegram kanalımızdan ayrılmanıza gerek yok. Eğer kanalımıza katılmayan takipçilerimiz var ise alt görsele tıklayarak katılabilirler.

hey, o görsel benim!

İlgini Çekebilir

tinder-gunlukleri-v50-rus-sasha-videolu-efsane

Tinder Günlükleri v50 – Rus Sasha (Videolu – Efsane)

Tinder üzerinden düşmüş kendisi hemşireymiş.

2 yorumlar

  1. Admincim lütfen yorumumu gör düzceli sena linkini yeniler misin başka bir siteye yönlendiriyor bir kontrol et lütfen

  2. Tercihim, çıtır, kısa, ince hatunlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir