Home / Genel İfşalar / Kız Düşürme Yöntemleri 2021 – C2, İnstagram

Kız Düşürme Yöntemleri 2021 – C2, İnstagram

Kadınlar ve erkekler arasında enteresan bir bağ var. Zaman değişir, devranlar döner ama kadın erkeğe erkekse kadına karşı asla değişmez. Kadın nazlanır, kaçar; erkekse kovalar… Kurlaşmak denen konu önemlidir, tüm hayvanlar aleminde de var. Ama c2 kız düşürme yöntemleri ile bu konuda gerçekten ileride. Hatta çoğu zaman erkeğin canından bezdiriyor diyebiliriz. Bu nedenle özellikle Türk kadını karşısında fazladan kaliteli olmalısınız, mükemmele yakın hareket etmelisiniz ki o kadını elde edebilin. Eskiden bu durum farklıydı… diyenler olabilir. Hiçbir zaman farklı değil. Türk kadınını kandırmak her zaman zor olmuştur. O en masum köylü kızları bile çeşme başında masum delikanlıları suya götürür, susuz götürürdü. Buna inanabilirsiniz. Bu arada Türk kadını fazladan zordur (diğerlerine göre) ama bu kadınla zaman geçirdiğiniz zaman fazladan eğlenirsiniz. Bunu da inkar etmemek lazım, değil mi?

C2 Kız Düşürme Yöntemleri

Erkekler neler çekti neler?! Bir zamanlar köylerde, çeşme başlarında & samanlıklarda yol gözlerlerdi. Daha sonra yollar yapıldı, arabalar icat edildi Türk erkeği bu sefer otoban kenarında pinekler oldu. Ama gerçek kaliteli arkadaşlık internetin hayatımıza girmesiyle, yaygınlaşmasıyla mümkün oldu. Konu sadece c2 kız düşürmek ,  zaman geçirmek, tanışmak değil. İnternet sayesinde evimizden hiç çıkmadan bir sürü alelade, sıradan kadınla kaynaşıp, yakınlaşabiliyoruz. Üstelik dışarıda görse belki suratına bakmayacak kadın sana tav olabiliyor, peşinden koşabiliyor. E tabi bu da nasıl bir profil sahibi olduğunla alakalı.

c2-kiz-dusurme-yontemleri
c2-kiz-dusurme-yontemleri

İnternet hesaplarındaki profilin her şeyin. Adeta kişiliğin buna bakarak yargılanır. Bu nedenle hangi mecrada olursan ol muhakkak seni yansıtan bir profil oluştur ve en yakışıklı hallerini ortaya koyan resimler paylaş. E tabi bir de profil ziyaretçilerini etkilemek için mesaj alanını doldurmalısın. Hakkında kısmında kendinden bahset biraz ama oraya muhakkak fazla özlü olmayan sözler de ekle. Eğer fazla damara bağlarsan o zaman arabesk algılanırsın. İnternet arkadaşlıkları genel manada eğlence üzerinedir, kimse arabesk arkadaşlıklar yaşamak istemez! Özellikle de kadınlar, bu nedenle kullanacağın anlamlı sözler azıcık eğlenceli olmalı… ama “nereye dönersen dön dön göt yine arkanda kalır” gibi saçmalıklar yapma. Bu durumda fazla ciddiyetsiz algılanırsın. Vardır muhakkak sevdiğin birkaç özlü söz, kullan. Bu tarz sözler bu durumlar için!

Sosyal Medyadan Kız Tavlayabilir Miyim?

Bir zamanlar mIRC vardı! Ne olaydı. Bilen bilir eski zurna hatta dalnet, vs. ne olaylı mekanlardı. Ama bu tarz mekanların yerini sonraları Connected2, instagram aldı. Gerçi Facebook pabucu da dama atıldı. Artık 40+ yaş, mature hatun arayanlar giriyor oraya. Şimdi gençler ya c2’de ya da insta’da. Diğer seçenekler de var ama WhatsApp kapalı mekan, telegram kor yuvası derken buralarda telefon numaranız görülüyor. Hani siz abazalar takımı olarak buna aldırmayabilirsiniz ama kadınlar rahatsız edilmek istemez, bu nedenle telefon numaraları görünen yerlerde pek zaman geçirmezler. Haklılar! Çünkü genel manada erkek ısrar konusunda kendisini frenlemek nedir? Bilmez!

Connected2 Kız Düşürme ve Tavlama

Hangi kaçan kovalanır! Derler ya? Doğrudur… sen eğer karşındaki kadına sohbetinde elit bir erkek olduğunu hissettirsen, tek amacın (öyle değilse de) seks değilmiş gibi hareket edersen kovalanırsın, bu durum bu kadar basittir. Sana seksle alakalı sohbet etme… demiyoruz. Seks sohbet önemlidir elbette ama nabza göre şerbet verebilmelisin. Karşındaki kadını o sohbete adım adım götürmelisin ki bir ileri iki geri bile olabilir bu durum bazen ama aldırma, sabret. Çünkü sabrın sonu selamettir, unutma. Ha dersen ki sabreden derviş gebermiş de derler. O zaman sen de başka kollarda şansını dene. Unutma internet alemi, bu mekanlar bir okyanus ve o an sohbet ettiğin kadın ve sen bu koca okyanustaki iki balıksınız, karşına daha başka balıklar da çıkar merak etme sen sadece kulaç at, gerektiğinde ilerle gerektiğinde dur…

İlgini Çekebilir

Takipçimizin Azeri Sevgilisi – Efsane (Bol Videolu)

“Eski azeri sevgilim ünide tanışmıştık şimdi nerede ne yapıyor bilmiyorum”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir