Home / Genel İfşalar / Türk İfşa Alemi 2021 Trendleri Açıklandı

Türk İfşa Alemi 2021 Trendleri Açıklandı

Bizi seven, takip eden tüm takipçilerimize selamlarımızı iletiyoruz. Bu işe başladığımızdan bu yana bize desteğini esirgemeyen siz değerli insanlara bir teşekkürü borç biliriz. Sizinle birlikte 1 yılı daha geride bıraktık. Sitemizin açılış tarihi en eski tarihe göre bakıldığı zaman 1 Aralık 2014 olarak gözükmekte. Bugün hep birlikte 6. yılımızı doldurduk. Bu süre zarfında yeni arkadaşlıklar edindik, hatta reel olarak görüştüğümüz insanlar bile oldu. Siteye içeriklere bakmak için değil de sırf yorumları okuyup muhabbet etmek isteyen insanlar oldu. Bazen canınız sıkkın olabilir, moralmen çöküşlerde olabiliriniz, öyle zamanlarda ilk aklınıza gelen site biz olduk. Burada kurduğunuz arkadaşlıklar oldu. Hepinize çok teşekkür ederiz.

Türk İfşa Alemi 2021 Trendleri

Bazen iş stresi, okul stresi ve ailevi problemlerden dolayı canınızın ne kadar sıkıldığınızı hissedebiliyoruz. Canınız sıkkın olduğu zaman yanınızda bir dert ortağınız, arkadaşınız yoksa aklınıza gelen ilk şey bizim web sitemizdir. Çünkü burada hiçbir karşılık beklemeksizin sizlere sınırsız hizmet sağlayan insanlar var. Kahkahası ile, neşesi ile sizlere tüm dert ve problemlerinizi unutturacak bir birlik ve beraberlik var. Bugün sizlere 6. yılımızı doldurduğumuz için bir hediye vermek adına 2020-2021 yılının trend türk ifşa ‘larını bir çatı altında toplama kararı aldık. 6 Yıllık süre zarfında uzman yazılım ekibimiz sayesinde türkiyenin ilk vpnsiz gezilebilir web sitesi olmayı başardık. Rakiplerimize öncü olduk. Hala bizi taklit eden birkaç kendini bilmez tarafından taklit edilsek de, yılmadık-yılmayacağız. Buda böyle biline.

Benim En Beğendiğim Türk İfşa İçerikleri 2021 Yılı

benim-en-begendigim-turk-ifsa-alemi-icerikleri-2021

Buraya üye olan herkesin kendine özel zevkleri var. Benim güzel bulduğumu siz, sizin güzel bulduğunuzu ben beğenmeyebilirim. Sonuçta güzellik görecelidir ve herkesin farklı düşünceleri olabilir. Tamamen öznel bir durum. 2021 Yılında yaklaşık 1000-1500 arası içerik yayınladık, bunların arasında çok kararsız kalsak da benim admininiz olarak en beğendiğim içerik kesinlikle Türbanlı Yasemin ve Köpeği isimli içerikti. Bunu beğenmemin başlı başına açık bir nedeni var, diğer içeriklere baktığımız zaman genellikle aynı şeyleri görüyoruz ama burada çok farklı şeyler ile karşılaştım. Türbanlı bir kadının evcil hayvanı ile birlikte olduğu konusu her takipçimizin dikkatini çektiği gibi benim de dikkatimi çekmeyi kesinlikle başardı.

Profesyonel Yazılım Ekibi ve Türk İfşa Alemi Yöneticileri

Şuan ki ekibimiz 7 kişiden oluşmakta, hepimiz bu işten gelir etmeden gece gündüz çalışıyoruz ve sizlere en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Arkadaşlarımızdan iki tanesi çeşitli problemlerden dolayı aramızdan maalesef ayrılmak istediğini dile getirdi, anlayışla karşılayıp aramıza WordPress, Javascript’ten anlayan, 18 yaş üzerinde ekip arkadaşı arıyoruz. Eğer aradığımız ekip arkadaşı sensen, bu makalenin altına kendini tanıt ve seninle iletişime geçebileceğimiz bir mail adresi yaz. Hepimiz anlayışlı ve temiz kalpli insanlarız. Bu işi hiçbir karşılık beklemeksizin yapıyoruz. Sizlerin de bize yardımıcı olacağınızdan şüphemiz yok.

Yeni Yılda Türk İfşa Alemi Kapanacak Mı?

Hiçbir şeyin garantisi yoktur, ama kolay kolay pes etmeyi düşünmüyoruz. Sitemize paylaşılan içeriklerin hepsi kendi rızaları ile paylaşılmış veyahut periscope, tango, livu gibi uygulamalar üzerinden halka açık bir şekilde yapılan yayınlar. Yasal olarak hiçbir yükümlülüğümüz olmadığı gibi siz kemik kitlemizi kaybetmemek adına bu işe gönül vermiş insanlar olarak TİA kapanmayacak diye net bir cümle kurabiliriz. Kafanızda ki tüm soru işaretlerini bu makale ile giderdiğimizi düşünüyoruz. Hepinize görüşmek üzere, başvuru için yorum yapmayı unutmayın. Mobil üzerinden vpn açmadan siteye erişim yapabilmeniz için Google üzerinden arama kısmına site adımızı yazmanız yeterlidir.

 

İlgini Çekebilir

Takipçimizin Azeri Sevgilisi – Efsane (Bol Videolu)

“Eski azeri sevgilim ünide tanışmıştık şimdi nerede ne yapıyor bilmiyorum”

3 yorumlar

  1. merhabalar ben def7 24 yaşındayım , sizinle çalışmak isterim daha önce tecrübem olmadı ama öğrenmeye cok meraklı bi insanım WordPress, Javascript öğrenebilceğimi düşünüyorum , elimden ne gelirse yaparım.

  2. Merhabalar, ben resquse yaş 20. Çeşitli alanlarda WordPress kullanıyorum. Profesyonel bir şekilde yardım edebileceğimi düşünüyorum.

  3. reis o kadar övmüşsün videoyu ama 404 veriyor, bence duzenli yenilemeniz lazım linki patladıkca ki merak eden kacıran gorsun. Kolay gelsin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir