Home / Genel İfşalar / Türk İfşa Alemi Hakkında Bilinmeyen Gerçekler

Türk İfşa Alemi Hakkında Bilinmeyen Gerçekler

Tüm takipçilerimize merhaba. bugün ki blog yazımızda sizlere Türk İfşa Alemi serüvenimizden bahsetmek istiyoruz. Bizi Türkiye’nin heryerinden takip eden güçlü takipçi kitlemiz sayesinde adımızı duyurduk bu kadar. Hepsini sizlere borçluyuz. Bu işe ilk kalkıştığımızda basit bir blogspot açmıştık. O açtığımız blogspot o kadar sevildi ve takip edildi ki, sonrasında blogspottan da engel yiyince ifsalarlayasiyoruz isminde bir web sitesi daha açmaya karar verdik. Sitelerimiz her kapandığında hem psikolojik olarak hem de fiziken çökmüş olsak da vazgeçmek istemedik. Çünkü bu işi yapmayı seviyorduk. Hayatımızda tüm olumsuzluklara karşı savaşmamız gerektiğini öğretti bu bize. İfsalarlayasiyoruz.com web sitesini açtıktan sonra tam anlamı ile prime dönemimize girdik.

 

Diğer Siteler Neden Kapandı?

Peki diğer siteler neden kapandı? Bunu inanın bizler de bilmiyoruz. Gerek ekip olarak aramızda yaşadığımız anlaşmazlıklar ve problemler, gerekse hayatımızda oluşan kişisel problemler. Bunların hepsi bir neden. Ama bir şeyi asla unutmadık. Biz bir ekibiz ve bu işin altından gelmeyi biliriz! Türkiye’de ilk defa bir türk ifşa sitesinde google amp teknolojisi kullanılarak btk tarafından engelli olan sitemizi mobil olarak kullanımıza sunduk. Web sitemize girerken yapmanız gereken tek şey “Türk İfşa Alemi” yazıp telefonunuzdan siteye bağlanmantı. Bu amp teknolojisini ilk defa biz kullanıp yaydığımız için de gururlu ve mutluyuz. Şuanda bile web sitemize girerken her hangi bir vpn yazılımı, proxy kullanmanıza gerek kalmadan gönül rahatlığı ile gezinebiliyorsunuz.

Türk İfşa Alemi Nereye Kadar Devam Edecek?

Peki nereye kadar devam edeceğiz? Evet bu da aldığımız sorulardan bir tanesi. Bizler, eminiz ki biz bu siteleri kapatsak bile devamı gelecektir. Biz değil de başkası yapacaktır bu işi. Bundan bir dönüş olmadığı kanaatindeyiz. Türk ifşa alemi ailesi olarak her zaman desteklerinizi hissettik. Gerek WhatsApp grubumuzda, gerekse Telegram kanalımızda. Herşeyi siz değerli takipçilerimizin isteği doğrultusunda yapmaktan da mutluluk duyuyoruz. Şimdilik bu kadar yeterli diye düşünüyorum, bir sonra ki blog yazımızda görüşmek üzere. Kendinize iyi bakın!

Bir önce ki ifşa olan, Fitmomdays ifşa isimli makalemize göz atabilir, bilgi edinebilirsiniz.

İlgini Çekebilir

tinder-gunlukleri-v50-rus-sasha-videolu-efsane

Tinder Günlükleri v50 – Rus Sasha (Videolu – Efsane)

Tinder üzerinden düşmüş kendisi hemşireymiş.

2 yorumlar

  1. admin verdiğin hizmetlere bir teşekkür armağanı olarak 24 saatliğine annemi sana gönderebilir miyim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir