Home / Türk İfşa / Türk İfşa Nedir?

Türk İfşa Nedir?

Türk ifşa dendiği zaman genellikle bir kısımın aklına 2013-2017 senesi arasında ki periscope canlı yayınları gelecektir. Bu gayet doğal.. Diğer kısımın ise aklına direk turkifsaalemi.blogspot.com gelir. İfşa sektörünün önce sitelerinden birisi olan Türk İfşa Alemi 2012 yılında açıldı. Google partner iş birliği ve VPN gerektirmeden gezilebilen tek ifşa sitesidir. 2012’de günlük siteye giren kullanıcı sayımız: 120.000’i görüyor.

turk-ifsa-alemi-kizi
turk_ifsa_nedir

Türk İfşa Telegram Grupları

Profesyonel ekibimiz telegram’da eksik kalır mı? Kısa sürede 15.000 Abone sayısına ulaşan Türk İfşa Alemi telegram kanalına buraya tıklayarak abone olabilirsiniz. Kurulduğu günden bu yana herşeyi kullanıcıları adına yapan profesyonel SEO ekibimiz ve Yazılım uzmanlarımız sizleri için çalışıyor. Google arama sıralamalarında her zaman üst sıralara oynayan web sitemiz yeniden sizler için açıldı. Peki türk ifşa nedir? , Türkiye’de bulunan bazı kesimin 2. ve 3. şahıs ile paylaştıkları içeriklerdir. Web sitemizde bulunan içeriklerin hepsi İletişim & Hukuki Süreçler sayfasında da söylediğimiz gibi başka sitelerden alınıyor ve ücretsiz olarak sizlere servis ediliyor. Birçok türk ifşa sitesi olduğu gibi en çok bilinen sitelerden bir tanesi Türk İfşa Alemi diğeri ise escobarvip isimli web sitesidir. Bu sitelerin yöneticileri her zaman rekabet halindeler ama dostlar. Rekabet ve profesyonellik açısından Alemi önde gitsede escobarvip ilk ifşa sitelerinden bir tanesidir. Ama bu sektörün kurucusu  Alemi yöneticileridir. Alexa & Ahrefs gibi seo araçlarında her zaman değerleri yüksektir.

Root İyi Seyirler Diler

Web sitemizin kurucu, aynı zamanda Yazılım & SEO uzmanımız Root sizlere iyi seyirler diliyor. Paylaşılan içeriklere yorum yapmayı, oylamayı ve beğenmeyi unutmayın! Bir sonra ki blog yazımızda görüşmek üzere arkadaşlar. Son olarak, hayatınıza aldığınız kadınlara ve kızlara dikkat edin. Kiminle birlikte olursanız olun ilk önce sitemize girip arama kısmından ismini aratın. Sonrasında geri dönülmez bir yola girmenizi ve pişmanlıklar içerisinde yaşamanızı istemeyiz. Sitemiz 4 Kategoriden oluşmakta. Bunlardan en sevileni Türbanlı kategorisidir. Seri olarak İfşa Bombardımanı Serisi, Tinder Günlükleri Serisi & Radar Serisi gibi mükemmel seriler mevcut. Sitemize genel kullanıların hepsi geri geliyor ve bizleri takip ediyor. Şimdilik bu kadar yeterli diye düşünüp sizleri içerikler ile baş-başa bırakmak istiyoruz.

İlgini Çekebilir

Azeri Sevgili Anonim – Full Videos (Efsane!)

Azerbeycandan üni okumaya gelmiş 24 yaşında full videodan oluşmaktadır.  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir