Home / Türbanlı İfşa / C2’Den Düşürdüğü Kızı İfşalayan Takipçimiz

C2’Den Düşürdüğü Kızı İfşalayan Takipçimiz

C2 Uygulamasından bu sıralar çok ifşa ulaşıyor elimize.. Kızın adı Türk İfşa Kevser’miş.

(bol videolu)

ifşaya ulaşmak için aşağıda ki mail.ru görseline tıklayıp, reklamı geç yapınız.

 

Türk İfşa Kevser

Selamlar güzel insanlar. Hepinizin iyi olduğunu umuyorum çünkü ben çok iyiyim. İsmim Türk İfşa Kevser. 23 yaşında üniversiteden daha yeni mezun oldum. 1.79 boyunda 61 kilodayım. Sarı saçlarım ve yeşil gözlere sahibim. Üniversiteden yeni mezun olduğum için şu an da bir işte çalışmıyorum. Moda ve tasarım bölümünü bitirdim. Ancak bu sektör de kolay kolay iş bulunmuyor. Biraz deneyim istiyorlar. Her ne kadar bir firmada deneyimim olmasa da çizim konusunda kendimi geliştiriyorum. Özellikle ünlü modacıların çizimlerini inceleyerek kendim de bir şeyler çiziyorum.

İş başvurusu yapmaya gittiğim firmalara genellikle çizimlerimi de götürüyorum. Çizim yaparken kendimi daha bir mutlu hissediyorum. Çizdikçe elim daha da gelişiyor ve daha güzel çizimler yapabiliyorum. Çizim dışında ilgilendiğim bir hobim var. Hatta bu hobi benim için çok önemli. Ebru sanatıyla uğraşıyorum. Bir ara kursa gittim eğitimini aldım ancak şimdi her şeyi kendim yapıyorum. Ebru sanatı çok sabır isteyen bir iş. Yaparken iyi bir şekilde çizmek ve kafa da ne yapmak istediğini belirlemek gerekiyor. Ancak yapması çok eğlenceli oluyor. Yaklaşık birkaç senedir ebru sanatıyla ilgileniyorum. Bırakmayı da planlamıyorum. Bunların dışında arkadaşlarımla mutlaka buluşurum. Belli günler de toplanır kahve içeriz. Çocukluktan beri görüştüğüm arkadaşlarım var. Arkadaş kavramı benim için çok ama çok değerlidir. Bu nedenle hepsi kardeşim gibi. Romantik bir insanım. Sevdiğim birisi için her şeyi yaparım. Hayatım da olan erkek için romantik hediyeler alıp ona sürpriz yapmaya bayılırım. Ancak karşımda ki erkekle aynı huy ve karakter de olmak istemem. Çünkü her iki tarafta aynı olursa o ilişkinin pek tadı da çıkmıyor. Ben ilişkim de karşı tarafın benden zıt olmasını isterdim. Mesela Türk İfşa Alemi ben romantiksem o biraz daha ağır olsun. Benim gibi ince olmasın. İlişki de hiç sevmediğim şeylerden bir tanesi de küfürdür. Bir ilişki de küfür hakaret kısacası saygısızca olan şeylerin olması benim için o ilişkinin bitmesi için bir sebeptir. Ben bu tarz şeyleri ilişki de sevmiyorum. İlişkide belli bir sınır olması lazım bana göre. Her ne kadar çok sevsek de birbirimizi o çizgiden dışarıya çıkmamamız lazım. Arkadaş ortamına çok dikkat ederim. Özellikle arkadaşlarının yanında bana nasıl davrandığı ve benimle nasıl konuştuğu çok önemlidir. İkili oynamaması lazım. Benim yanımda nasılsa onlarla da öyle olmasını isterim.

Samimi ve o sıcaklığını bana veren erkeklerden hoşlanırım. Ben bir ilişki de sıcaklık ve samimiyet ararım. Ben o insanlar bir yuva kuracaksam eğer ilişkimizin temellerinin de sağlam olmasını isterim. Daha önce çok fazla ilişkim olmadı. Genellikle birkaç ay sürek kısa süreli ilişkilerim oldu. Ancak insan belli bir süre sonra hayatında gerçekten güvenebileceği ve mutlu olabileceği birisini istiyor.

İlgini Çekebilir

Ünili Selen Part 2 – Devamı Geldi (Efsane – Full Videos)

Dün paylaşılan içeriğin devamına ulaştık. İyi seyirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir