Home / Türbanlı İfşa / 3 Türbanlı İfşası Bir Arada!

3 Türbanlı İfşası Bir Arada!

Öncelikle sitemizin tekrardan açılışına özel bombayı patlatıyoruz ve 3 Türbanlı İfşa‘sını birden paylaşıyoruz sizlerle! içerik şikayet aldıgı için değiştirildi.

Türbanlı Aylin ve Daha Fazlası Aşağıda ki Bağlantıda..

Merhabalar arkadaşlar bugün sizlerle biraz sohbet etmek türk ifşa istiyorum. Benim adım Mine 26 yaşındayım. 171 cm boyunda ve 57 kilogramım. Kumral bir ten rengine, açık kahverengi saçlara ve yeşil gözlere sahibim. Kitap okumayı her daim çok sevmişimdir. Ayrıca oldukça sıcak ve sosyal bir insan olduğumu rahat bir şekilde söyleyebilirim. Bugün sizlerle sohbet etmek istediğim konu erkek arkadaş edinirken dikkat ettiğim bazı kriterlerdir. İlk olarak erkek arkadaşımdan ilişkimiz içerisinde beklemiş olduğum bazı beklentilerim bulunmaktadır.

İlk olarak bana gerekli işler konusunda yardım etmesini bilmelidir. Bazı durumlar içerisinde yemeği kendisi yapabilmeli ve bana yardımcı olabilmelidir. Ayrıca ilişki içerisinde erkek arkadaşımın zevkine oldukça önem verdiğimden dolayı kıyafet alışverişine erkek arkadaşımla beraber çıkmak en büyük isteklerimden biridir. Bundan dolayı alışverişe beraber çıktığımız zamanlar içerisinde erkek arkadaşımın sürekli olarak mızmızlanması ve üzerimde bitirmem konusunda bir baskı oluşturması asla istemediğim konulardır. Bununla birlikte ilişkimiz içerisinde erkek arkadaşımın bana olan güveninin her daim tam olmasını istemekteyim. İlişki içerisinde arkamdan iş çevirmesi ya da kalkıp telefonumu kurcalaması gibi güvenmiyorum mesajı veren hareketleri sergilemesi erkek arkadaşıma karşı cephe almama sebep olabilecek davranışlardır. Bundan dolayı güven eksikliği ya da aşırı kıskançlığın olduğu ilişkilerin sağlıklı olmadığını düşünmemden dolayı bu tip kişilerle ilişki içerisine girmekten her daim çekinmekteyim. Bunun dışında cinsellik konusunda bazı kriterlerim mevcut olduğunu söyleyebilirim. Erkek arkadaşım cinsellik açısından kesinlikle sadece kendini mutlu edecek hareketler içerisine girmemelidir. İlişki içerisinde oluşan bir yakınlık durumu içerisinde beni mutlu etme konusunda gerekli olan bilgiye ve tecrübeye sahip türk ifşa alemi olmasını isterim. Sağlıklı bir ilişki için oldukça önemli bir konudur diyebilirim. Ayrıca bazı konulara hayır dediğim zaman kesinlikle ısrarcı bir kişiliği olmamalı hayır cevabını anlayabilmelidir. Bununla birlikte erkeğin kişilik özelliklerinde olmasını istediğim bazı durumlardan sizlere bahsetmek istiyorum. İlk olarak erkek arkadaşım olacak kişinin kesinlikle aşırı meraklı bir kişiliği olmasını istemem.

Bir erkeğin kendisini ilgilendirmeyen konular içerisine burnunu sokması ya da bu konular hakkında bilgi almaya çalışması beni rahatsız eden bir durumdur. Bununla birlikte erkeğin kişiliği içerisinde kesinlikle olmasını istediğim şeylerden biride iyi sır saklayabilmesidir. Bazı erkekler ağzını kapalı tutmayı bir türlü beceremiyor. Kendilerine söylenen bir sırrı herkese yayma konusunda oldukça yetenekliler. Bu konuda kesinlikle taviz vermem. Sebebi ise ilişkimiz içerisinde bilinmemesi gereken sırları insanlara söyleyip söylemeyeceği konusunda türbanlı ifşa her daim tetikte olacağımdandır. Son olarak kişisel bakım konusunda ise erkek arkadaşımdan beklentilerim şu şekildedir. Kıyafetleri konusunda dikkatli olması gerekmektedir. Kirli ve ütüsüz kıyafetleri tercih etmesi bir erkeğin karizmasını bozmaktadır. Bununla birlikte güzel kokmak adına erkekler duş almak yerine parfüm ya da deodorant sıkmaktadırlar. Bu bana göre yanlıştır düzenli duş almak bir erkeği bakımlı gösterecek bir unsurdur.

İlgini Çekebilir

Ünili Selen – EFSANE! (Boşalma Garantili, Video)

Efsane bir içerikle daha sizlerleyiz. Bir platformda yayın yaparken alınmış bir kayıt. Hakkında başka bilgi …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir