Home / Türk İfşa / İsimsiz C2 Dövmeli – Full Videos (Efsane)

İsimsiz C2 Dövmeli – Full Videos (Efsane)

İzmirli C2den düşmüş hatun sonrasında birlikte olmaktan vazgeçmiş.

 

İlgini Çekebilir

C2 Büyük Memeli İsimsiz – Efsane

Çok güzel gögüsleri var c2den düşmüş hakkında başka bilgi yok.

7 yorumlar

  1. Ömer Schopenhauer

    İzmirli kızlar yine formunda

  2. Meme uçları sıkı ve güzel, am bakımsız kararmalar var götü düz. Twerk atmaya çalışıyor hafiften kalçasını sallayıp iyi gözüktüğünü düşünüyor ancak poposu sallanmıyor zayıf olduğu için. birazcık balık etli olsa gideri olurdu boşuna zaman kaybetmeyin

    10/4

  3. İstanbul dan İzmir e giden otobüste en arka koltukta am dudaklarına dill darbesi atarak zevklendirir sikerim. Üstüne admini de sikerim

  4. Canavar Seven (kızım)

    Volkan diye bir eleman var artık sadece kız yorumlamaya geliyor. Bazı içeriklere gelmiş paragraf yazıyor. Yargı amiri sanki amk herkesi eleştirme yorum yapma hakkına sahip, arkadaşın olduğunu düşünsene bir yerde oturuyorsun bununla gelene geçene laf atıyor. Tam toxic 10/10 yumuşak darbeler ile pof poflayarak çaktırmadan sikebilirsiniz.
    Volkan okuyarsan güzel kardeşim bu şairliğin ile bir yerlere başvur, senin sexting eğitimi vermen, kitap çıkarman lazım. Harcanıyorsun buralarda.
    Haa harbiden kendini haklı görüyorsan nerde hatam var diyorsan. (Bu kadar nazik cümleler kurabileceğinden emin değilim) “Habersiz Fotoğraf çeken yayıncı” diye bir video var onu izle birilerini neden yorumlayamazsın adam anlatmış.

  5. kuru kemik. bir insanın amcığı bile kuru olur mu amk sahra çölü gibi. Leş içerik.

  6. Volkan Canavar’ın Akrabası

    Küçük harfle bağlayan “volkan canavar” sen gerçek volkan abi değilsin. Senin geçmişini sikeyim azgın orospu çocuğu. Önüne ne konsa miden bulanmadan sikersin. Seni görünce kusmam geldi.

  7. Karıya bayıldım, beğenmeyen gitsin aynaya bakarak ağlayarak götünü parmaklasın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir