Home / Genel İfşalar / Nasıl Sexting Yapılır? | Görüntülü Anlatım

Nasıl Sexting Yapılır? | Görüntülü Anlatım

Takipçimizden gelen, nasıl sexting yapılır rehberi ile sizlerleyiz. Sexting konusunda sıkıntı yaşayan birçok insan var, bu konuda bir nebze de olsa sexting mesajları paylaşacağız ve size fikir vermeye çalışacağız.

Bilgilendirme: Bu görüntüler, özel yaşantı tarzını seven ve yaşamak isteyen oldukça kısıtlı bir kitleye hitap etmektedir. O kitleden olduğunuzu düşünmüyorsanız lütfen bu konuyu yok sayın. Yine de takdiriniz varsa beğeni olarak ifade edebilirsiniz. Paylaşılan görüntülerin hepsi, çeşitli sosyal medya platformlarından alıntıdır. (Flickr, VK )

Bu görüntülerin sahibi kim?

Biz birbirini çok seven ciddi ilişki içindeki bir çiftiz. 2 senedir peyderpey içimde daha açık ilişki düşüncelerinin beni etkilemesi artışa geçti. En sonunda ufak ufak bu sevgilime yansımaya başladı. Yansımaya başladığı süreci ele alacağım fakat şuan bir iki adım ilerlediğimiz andan itibarenki yazışmaları göreceksiniz.

1-) Nasıl Sexting Yapılır?

Öncelikle sexting esnasında tamamen fantazilerinizden ve iç dünyanızdaki hayallerinizden bahsetmelisiniz, hiçbir şekilde utanmamalı ve çekinmemelisiniz. Siz ne kadar hırçın ve istekli olursanız, partneriniz de size o şekilde yaklaşır. Eğer konuşmalarda partneriniz size ters cevaplar veriyorsa, istemiyordur. Bunu asla unutmayın. Başlamadan önce, yaptığınız şeyin anlamını tamamen kavramanız gerekmektedir. Kendinize bu soruyu sorun, Sexting Nedir?

Sexting Nedir?

Sexting, kadın veya erkek partnerinizi mesajlaşma, sesli konuşma yoluyla tahrik etme sanatıdır. Evet, bu bir sanattır. 10 insandan 9’u sexting yapamıyor, çünkü bir süre sonra sürekli aynı şeyleri tekrarladıklarını görüyorlar. Sürekli aynı şeyi tekrarlamak bir süre sonra partneriniz ve sizin bu sextingden aldığı zevki ve tatmini azaltır. Bu yüzden herşeye açık olmalısınız.

Sexting Görüntüleri

sexting-nasıl-yapilir

Birinci örnekte gördüğünüz çift, yaklaşık iki yıldır birlikte ve birbiriniz nelerden, nasıl tatmin olduğunu ve nasıl zevk aldığını çok iyi biliyor. Siz siz olun, partnerinizi tamamen tanımadan onunla sexting yapmaktan kaçının.

Gördüğünüz çift, birbirini çok iyi tanıyor ve nasıl tatmin olması gerektiğini çok iyi biliyor. Bu konuda resmen profesyonelleşmişler. Umarız bu tür örnekler biliçaltınızı ve hayal dünyanızı geliştirmenizde faydalı olur.

2-) Partnerinizin Güzel Olduğunu ve Onu İstediğinizi Söyleyin.

Genellikle her kadını ve erkeği övmek, onun güzel olduğunu söylemek bilinçaltında bir uyarı verir. Her birey övülmekten ve güzel olduğunu duymaktan hoşlanır. Sexting yapmaya, bu tarz konuları ele alarak girebilir ve hedefinize ulaşabilirsiniz. Hemen bir örnekte gösterelim..

sexting-nasıl-yapilir-2

Örnekte gördüğünüz gibi erkek, kadın partnerinize onu tahrik ettiğini ve çok istediğini söylüyor. Ardından kadın buna karşılık veriyor ve bu durumun hoşuna gittiğini aktarıyor. Şimdi bize soruyorsunuz? Sexting sadece mesajlaşmaktan ibaret mi? Kesinlikle hayır! Sexting esnasında, cinsel içerikli fotoğraflar ve videolar bu olaya farklı bir hava katıyor. Sexting’den alınan hazzı ve zevki %90 oranında arttırdığı gözlemleniyor. Ve işin içine tamamen flörtleşme giriyor.

sexting-nasil-yapilir-3

Önemli Uyarı

Sexting yaparken kadın partnerinizden kesinlikle fotoğraf istemeyin. Sakin olun ve onun göndermesini sağlayın. Bu konuda umursamaz olduğunuzu düşündürün, bu kadın partnerinizi daha istekli ve arzulu hale getirir. Sexting esnasında birden bire sohbet penceresinde cinsel içerikli fotoğraf görmek ve buna hazırlıksız yakalanmak sizi daha çok mest edecektir. Kaldığımız yerden devam edelim.

sexting-nasil-yapilir-4

 

Hayal dünyanızı mutlaka geniş tutmalısınız. Söylediğiniz bazı cümlelerin, tamamen bir “hayal” olduğunu asla unutmayın. Bu yüzden tamamen sınırsız olmanızda fayda var. Bu, partnerinizi ve sizi daha istekli bir hale getirecektir. Sonuçta söylediğiniz cümlelerin %65’i gerçekleşmeyecek. Bu yüzden sınır tanımayın.

3-) Partnerinizin Günlük Giyim Tarzı Hakkında Konuşun ve Bekleyin

Kadın partnerinizin günlük giyimi ve çekiciliği hakkında konuşun. Ama kesinlikle fotoğraf istemeyin. Bu konulara girdiğinizden bir süre sonra sizi bir süpriz bekliyor olacak. Hemen örnekle bunu gösterelim.

sexting-nasil-yapilir-5

Gördüğünüz üzere, konu giyim ve çekiciliğe geldikten yaklaşık 5 dakika sonra erkek takipçimiz cinsel içerikli bir fotoğrafla karşılaşıyor. Ve bu duruma fazla tepki vermiyor. Eğer tepki verirse, kadın onu yeterince tatmin ettiğini ve konunun kapanması gerektiğini düşünecektir. Böylelikle sexting yaparken ileriye gitmeniz kısıtlanacaktır.

4-) Doyumsuz ve Güçlü Bir Erkek Olduğunuzu Hissettirin

Doyumsuz ve güçlü bir erkek olduğunuzu karşı tarafa mutlaka hissetttirmeniz gerekiyor. Bu kadını daha arzulu bir hale getirecek.

sexting-nasil-yapilir-6

Örneğin, günde en az 5 kez ilişkiye girmek istediğinizi söyleyin, ilişki günü geldiğinde ve kadınınızla yalnız kaldığınızda “ben bunu yapamam..” gibi düşüncelere girmeyin. Kurduğunuz hayallerin ve söylediğiniz cümlelerin %60’nın sadece hayalden ibaret olduğunu unutmayın.

Bu haftadaki konumuz Sexting Nasıl Yapılır? isimli konuydu. Umarız bazı insanlara iyi bir kaynak olmuşuzdur. Bizi takip etmeyi unutmayın.

Birbirinden güzel Türk İfşa görüntülerini görmek istiyorsanız Türk İfşa Alemi’ni takip etmeyi asla unutmayın.

Türk İfşaları Görmek İçin Buraya Tıklayınız.

İlgini Çekebilir

tinder-gunlukleri-v50-rus-sasha-videolu-efsane

Tinder Günlükleri v50 – Rus Sasha (Videolu – Efsane)

Tinder üzerinden düşmüş kendisi hemşireymiş.

Bir yorum

  1. bunun nesi sexting amk lavuk ağır gavat kız da bunu full garipsiyor kafanı sikiyim dfkkdkfgkfd

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir