Home / Genel İfşalar / Takipçimiz İstanbullu Eski Sevgilisinin İfşa Ediyor

Takipçimiz İstanbullu Eski Sevgilisinin İfşa Ediyor

İstanbullu Türk İfşa Merve’nin İfşaları

İçeriklere gitmek için aşağı da bulunan mail.ru görseline tıklayıp reklamı geç butonuna basın arkadaşlar

.

alternatif

 

Üniversiteli Türk İfşa Merve’nin Açıklamaları;

Herkese sevgiler arkadaşlar umarım herkes iyidir. İsmim Üniversiteli Türk İfşa Merve. 38 yaşında avukatım. 1.67 boyunda 61kilodayım. Uzun kumral saçlarım ve ela rengi gözlerim var. Kendi avukatlık büromda 2 ortağımla birlikte işleri yürütüyoruz. Oldukça yoğun bir çalışma hayatım var. Hafta içi çok fazla yoğun olsam da hafta sonu bunu mutlaka telafi ederim. Meditasyon yapmayı çok severim. Hafta sonu sürekli olarak gittiğim bir yer var oraya meditasyona gidiyorum. En az 1 saatimi sadece bunun için ayırıyorum. Çok prensipli bir insanım.

Hayatım da bir şeylerin ters gitmesinden nefret ederim. Her sabah yaptığım düzenli rutinlerim vardır. Bunları aksattığım zaman günüm pek iyi geçmez. Kendime çok önem veren bir insanım. Giyiniş tarzım, kendime bakımım bir kadın için çok önemli olduğu gibi benim için de çok önemlidir. İşime çok önem veririm. İş hayatım sosyal hayatımın önünde gelir. İş koliğim desem yeridir. Ailemle birlikte yaşamıyorum ama aile değerlerine çok önem veririm. Ailemin istemediği şeyleri yapan bir insan değilim. Onlar benim için çok değerlidir. Fırsat buldukça onların yanına gider ziyaret ederim. Hatta tatil dönemlerimi onların yanına giderek geçiriyorum. Boş zamanlarımda kafamı dağıtmak işten biraz olsun uzaklaşmak için doğayla baş başa kalmayı tercih ediyorum. Yazlığım var. Oraya giderek tek başıma sakinliğin tadını çıkartıyorum. Kitap okuyorum, müzik dinliyorum ve yemek yapıyorum. Yemek yapma konusunda pek uzman değilim. Türk İfşa Ama bazen hiç yapmadığım şeylerin tarifine bakarak yapmaya çalışıyorum. Özellikle uzak doğu yemekleri çok ilgimi çekiyor. Farklı baharatlar alarak bunları yemekte deniyorum. Tabi bu yemeklerin yanına mutlaka bir şarap açıyorum. Şarap gurmesi sayılıyorum. Gittiğim her ülkeden mutlaka bir şarap alıyorum. Hayatımda tek yaşamaya alıştığım için uzun süreli ilişkilerim olmadı. Olan ilişkilerimde de beni işimle birlikte kabul etmediler. Bu nedenle hayatımda olan kişinin ilk olarak işimi kabul etmesi lazım. Çünkü ben her an işimle ilgilenmek durumunda kalıyorum. Haliyle bu durum herkesin kabul edeceği bir şey değil. Karşımda ki erkeğin bana güven vermesi çok önemlidir. Özellikle ilk buluşmada bu çok net belli oluyor. İlk başta oturup kahve içtiğim de herhangi bir yalanını veya bana güven vermeyen bir tutumunu yakalarsam o kişiyle görüşmeye devam etmem. Bana beni sahipleneceği duygusunu ve o güveni vermesini beklerim. İlişki de sevgi tabi ki çok önemlidir. Ancak sevgi her şey değildir.

Bir erkek de Türk İfşa Alemi sorumluluk duygusu da gelişmeli. İşine, ailesine ve hayatında olan kişiye karşı sorumluluklarını bilmeli. Mesela çalışmayan bir insanın hayatıma girmesine asla müsaade etmem. Çalışıp kendi parasını kazanmalı. Rahat olan erkeklerden nefret ederim. Hayatı boyunca rahat yetişmiş, kuralları olmayan bir erkek asla benim hayatıma dahil olamaz. Zor bir insan olduğum söylenir.

İlgini Çekebilir

Ünili Selen – EFSANE! (Boşalma Garantili, Video)

Efsane bir içerikle daha sizlerleyiz. Bir platformda yayın yaparken alınmış bir kayıt. Hakkında başka bilgi …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir