Home / Genel İfşalar / Periscope’da Ergenleri Azdıran Milf İfşa

Periscope’da Ergenleri Azdıran Milf İfşa

Periscope’de erkekleri azdıran milf ifşamız sizlerle. Video Süresi 20 dakika, konuşmalı.. İçinde süpriz bonus var.. dipnot: arkadaşlar içerik değiştirildi.

İçeriklere ulaşmak için mail.ru görseline tıklayıp reklamı geç butonuna basın arkadaşlar.

alternatif

 

Periscope İfşa Hakkında Açıklama

Talih kuşu başıma kondu bu sefer. En sonunda Periscope İfşa bizim de yüzümüz gülecek yani. Tanıyan herkes beni ayaklı pasta diye de çağırsa benim adım Edibe. Ayaklı pasta demelerindeki sebep mutfakla çok ilgiliyim. Hatta şöyle anlatayım çok iyi kolejleri bitirdim hiçbiri yaprak sarmasının verdiği hazzı vermedi. Bu yüzden bütün işim gücüm mutfak benim. Mesleğim elimde var. Muhasebeciyim. Ama kim uğraşacak sayılarla. Koy bir çay suyu ben de börek yapayım çayı demler yer içeriz.

Bunları söylüyorum diye kilolu sanmayın beni. Gayet fitim. Bir elbise giydim mi ortalık yıkılır. Öyle de dikkat ederim kendime. Kıvırcık saçlarımın şekle girmesi zor olsa da yapıyoruz bir şeyler. Neticede beğenen beğeniyor. Tam da hayal ettiğim gibi birini hayatıma çektim sanırım.Tipğni merak ediyorsunuz değil mi? Turuncuya yakın sarı saçları var. Allahım türk ifşa alemi o kadar değişik ki. Dışardan bakan dönüp bir daha bakar. En sevdiğim şeydir ilgi uyandırmak. En önemli detayı en son söyleyeyim kızlar size. Gerçi birazcık çapkınlık var ama olsun kimler kimler çapkınlık yapmıyor bu mu sorun olacak? Ben de kendime dikkat ederim. Zaten her halükarda kendimle ilgilenmezsem gidecek. Muhtemelen yemek yemeği seviyor. Ne zaman görmeye gitsem elim boş gitmem bir şey götürürüm. Hepsini de bir çırpıda yiyor. Valla helal olsun. Yemek seçmeyen birisi olsun diye Allah’a dua ederdim. Duamın vücud bulmuş şekli karşımda. Birde iri yarı zaten kendisi demek ki günlük hayattada yemek yiyor yani. Kötü huyu var mı diye sorarsanız biraz sonradan görme gibi. Artık bombayı patlatayım. Kuyumculuk yapıyor kendisi. İşi gücü altın, para vs. Durumlar böyle olunca biraz görgüsüzlük var gibi. Boynunda benim bile takmadığım bir altın kolyesi var. Her gördüğümde gülmemek için zor tutuyorum kendimi. Bir iki dişinde de altın kaplama var. Ama Allah var birgün beni veya civarımdaki kimseyi aşağılamadı. Kendisine bakıyor olması çok güzel. Erkek diye mağaradan çıkıp gelecek hali yok. Ben ne kadar bakım yapıyorsam o da yapmalı. Yapsın ki cazip bir tarafı olsun. Aile yuva kavramı da gelişmiş. Çocuk seviyor. Çocuk seven adam merhametlidir. Hata yapsa da döner, özür diler. Babalık önemli bir sıfat. Bugün birçok olumsuz hikayenin ardında olgunlaşmamış baba figürü yatmıyor mu? Yatıyor. O zaman bakacağım iki önemli sıfat var. Birisi kocalık yeterliliği. Burada yeterliliği var mı yok mu bakarım. Beni mağdur eden çocuklarımı haydi haydi mağdur eder.

Dışarda bana tavrı nasıl, takıştığımız zaman tavrı nasıl bunlara hep bakarım. Sonra çocuklara türk ifşa olan tavrı nasıl bir de buna bakarım. Gürültü sevmiyorum diyerek orda burda çocuk azarlıyorsa yandığımın resmi. Evde kıyamet koparır bu adam. Veya inatlaşma huyu varsa evde kavganın kıyametin sonu gelmez. O yüzden her hareketi titizlikle incelerim. Bence herkes incelemeli.

İlgini Çekebilir

Meef Günlükleri v27 – Latin Hatun (Efsane – Bol Videolu)

Efsane bi içerikle daha sizlerleyiz meef üzerinden düşmüş 2 ay boyunca konuşmuşlar. alternatif

6 yorumlar

  1. admin linkler patlak yenilersen sevinirim

  2. içerik neden değiştirildi resimdeki kadın ve video çıkmıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir