Home / Türk İfşa / Türk İfşa Rüya

Türk İfşa Rüya

Hepinize merhaba nasılsınız? Ben Türk İfşa Rüya 21 yaşındayım. 1. 75 boyunda ve 59 kiloda belime gelen siyah dalgalı saçlarım, kahverengi iri gözlerim, keskin yüz hatlarım ile sporcu bir kadınım. Sizlere dış görünüşümden biraz bahsettiğime göre konuşmaya başlayabilirim. Biliyorsunuz ki bu hayat iki kişilik yani bir eşiniz olmadan hayatınız pek de yürümüyor. Bugün ‘ erkek ’ bahsi üzerine konuşmak istiyorum. Mesela benim gözümdeki erkek nasıl olmalı? Öncelikle dış görünüşünün yanı sıra ben edebiyat yönü ağır basan biriyim.

Sevdiğim adam dizlerimde uyurken ona şiirler okuyamayacaksam veya okusam bile bu onun hoşuna gitmeyecekse nasıl karşılıklı mutluluğu elde edebiliriz ki … Hayatımdaki adam ne aşırı duygusal olmalı ne aşırı materyalist. Ciddi olacaksak beraber oluruz ağlayacaksak da beraber ağlarız zaten bugünler için söz vermemiş miydik? Duygulardan bahsetmeye başladığıma göre bu konuda biraz durmakta fayda var. Ben, beni seven erkeğin her daim bana değer verdiğini hissetmek isterim. Gözlerinin içine baktığımda onun ne demek istediğini bilecek kadar iyi tanımak isterim onu. Hiçbir zaman büyük kavgaya dönüşmeyen atışmalarımız olmalı mesela. Günümüz zamanındaki genel kadın profili, hayatındaki erkek başkalarının ilgisini çeksin ama sadece ona ait olsun ister. Bu hiç şüphesiz benim içinde öyle.. Farklılıklar elbette çok güzeldir, anlayışla karşılandığı sürece. Yani hayatımdaki erkek ile hem o kadar aynı olmalıyız hem de o kadar farklı olmalıyız ki her konuşmamızda biraz daha tanıyıp biraz daha âşık olmalıyız birbirimize. Karşımdaki erkeğin aşırıya kaçmayan soğuk bir mizacı olmalı çevreye karşı. Bunu kesinlikle çekici bulduğum için demiyorum, insanlar onun yanında az da olsa çekinmeli aşırı rahat olmamalı. Çünkü aksi bir ortamda ben ne kadar saygı görürüm orası meçhul. Değerlerini benimsediğim kültüre, inandığım inanca, karakteristik özelliklerime değer veren birisi olmalı devamında âşık olduğum erkek. Karşısındakini dinleyebilen ama daha doğrusu dinlediğini anlayabilen, duruma göre haklı ya da haksız olduğuna Türk İfşa objektif bir şekilde karar verebilen, hatası olduğu zaman kabullenmeyi bilen erkek arkadaşım olmalı. En başta da belirttiğim gibi sporcuyum. Sağlığa, dirençli bir vücuda illaki önem veriyorum.

Bu yüzden de karşımdaki kişi vücudunu salmamalı, sağlığına gerekli özeni göstermeli. Dış görünüşüne dikkat etmeli. Bana sadece erkek arkadaş değil yeri geldiğinde baba, abi, dost, sırdaş olmalı. Hiç şüphesiz en güvendiğim kişi olmalı kendisi. Tabii o da bana hiç şüphesiz güvenmeli. ‘ Bunu neden yaptı? ’ değil de ‘ O bunu yaptıysa bir sebebi vardır. ‘ diyebilmeli bence. Liseli İfşa Zaten gerçek güven bu demek değil midir sizce de ? Bugün ben size benim gözümdeki erkek nasıl olmalı biraz bundan bahsettim. Peki ya sizin gözünüzdeki erkek nasıl olmalı? Sizin için en önemli özellik nedir?

İlgini Çekebilir

Ünili Selen Part 2 – Devamı Geldi (Efsane – Full Videos)

Dün paylaşılan içeriğin devamına ulaştık. İyi seyirler.

Bir yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir