Home / Türk İfşa / İfşa Azize (Pubg’den Düşmüş)

İfşa Azize (Pubg’den Düşmüş)

Takipçimiz bu güzel ifşa‘sını pugb’den düşürmüş arkadaşlar, iyi osbirler!

İçeriğe gitmek için görselde ki bağlantıya tıklayınız.

 

anternatif

Mis gibi bir bahar gününden merhaba arkadaşlar; adım Liseli İfşa Azize, 30 yaşındayım. Biraz balıketli ama güzel bir kadınım. Bakımlıyım. Her hafta mutlaka kuaförüme gider saç bakım ihmal etmem. Özel bir kolejde öğretmenlik yapıyorum. Cumartesi Pazar evde olmanın da tadını çıkarıyorum. Ailem ile yaşıyorum. Bir erkek kardeşim bir kız kardeşim var. Hem onlarla hem de arkadaşlarımla hafta sonu için planlar yapıyorum. Yaz aylarında topluca piknikler hatta zaman zaman kamplar yapıyoruz.

Mümkün oldukça hafta sonları şehrin gürültüsünden kaçmaya çalışıyorum. Hafta içi yeterince kirli hava ve büyük şehir kalabalığına maruz kalıyorum. Bir termos çay yanında kurabiye ve dostlarım değmeyin keyfime bir haldeyim. Sevgilim de benim gibi, bahsetmedim tabi ya hemen anlatıyorum. 1 yılı aşkın süredir devam eden bir ilişkim var. Kavgayı tartışmalı da olsa çok seviyorum. Zaten bana göre aşk var ise çatışma vardır. Asla tartışmaz isem zevk almam. Sonra barışmak özür dileyebilmek şartı var. Sevgilim hayata bakış ve zevkleri ile benimle hemen hemen aynı kişilikte. Aramızdaki tek sorun ailesinin ihtiyaçlarına çok koşuşturması. Benim ile bir planı olsa dahi bunu hemen iptal eder. Anne ve babası ne isterse onu yapar. Oysaki onlara ve bana ayrı ayrı vakit ayırabilir. Bu ölçüyü kuramıyor. Bu nedenle de ciddi bir ilişkimiz var diyemiyorum. Onu ilk gördüğüm anda nasıl etkilendi isem şu gün de aynı şekilde hissediyorum. Bu nedenle de sırf ailesi ile çok ilgileniyor diye ondan vazgeçmeyi düşünmüyorum. Öte yandan bu zamanda güvenilir bir adam bulmak da çok zor. Bulmuşken kıymetini biliyorum. Ailesinden Liseli İfşa bana kaldığı zamanları iyi değerlendirmeye çalışıyorum. O da bunun farkında ve benimle tartışsa da benim ona olan hislerim nedeni ile hemen alttan alıp özrünü diler. Sürprizler yapar. Özel günleri asla unutmaz. Doğum günümde bana çok özel sürpriz yapıp tekne gezintisine çıkardı. Tam boğaz köprüsü altından geçerken lazer ile köprüye doğum günün kutlu olsun sevgilim yazdırdı. Bu kadar özel bir hediye daha önce almamıştım. Daha bir sürü güzel an yaşatıyor bana bu nedenle onunlayım. Kendimi ona ait hissediyorum. Evlenir miyiz? Şimdilik bilmiyorum. Açıkçası da çok düşünmek istemiyorum.

Ayrıca önemli olan aşkı hissetmektir. Cinsel açıdan sorarsanız her konuda birbirimize ait bir ilişki yaşıyoruz. Onunla her şeyi yaşıyor ona bir kadına ihtiyacı olmayacak şekilde eşlik ediyorum. Asla evlenmeden cinsellik olmaz gibi bir düşüncem yok. Kıskanç kadınım, aynı şekilde kıskanılmak da isterim. O da bende ilişkimize zarar türk ifşa gelmemesi adına karşı cins ile olan iletişimimize dikkat ederiz. Ayrıca aldatma ihtiyacı da olmaz. Son derece aşık ve tutkulu bir ilişkimiz var. Ailem ile de tanışıyor ve iyi bir diyaloğu var. Bende onun ailesi ile tanışıyorum.

 

İlgini Çekebilir

Ünili Selen Part 2 – Devamı Geldi (Efsane – Full Videos)

Dün paylaşılan içeriğin devamına ulaştık. İyi seyirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir