Home / Genel İfşalar / Dilan Dere İfşa (YENİLENDİ)

Dilan Dere İfşa (YENİLENDİ)

Ben ifşa olmam diye dolanan instagram/twitter orospusuna bakın hele…

alternatif

 

Türk İfşa Alemi Farkıyla Dilan Dere İfşası Yayında!

Kim demiş aşk sadece gençlikte yaşanır diye? Hadi canım sende. Aşk her yaşta her zaman yaşanır. Aşkın yaşı, sınırı, zamanı ve mekanı yoktur. Aşk dünyanın en güzel olgusudur. Üstelik bana göre aşk yeryüzünde her şeye duyulabilir. Kızına, işine, doğada yer alan canlılara. Aşk insana umut getirir. Huzur getirir. Kişinin kendisini yenilemesine olanak verir. İşte bu yüzden de çok anlamlıdır aşk ve tahmin edebileceğiniz üzere ben de bir aşk insanıyım. Şimdi bu aşk girişinden sonra dilerseniz biraz da kendimi tanıtayım.

Adım Türk İfşa Dilan. Emekli öğretmenim. Emekliyim deyince kafanız karışmasın çok yaşlı değilim 47 yaşında emekli oldum. Yani biz yaşa takılmadan emekli olanlardanız. Ama mesleğimde tamı tamına 25 yıl çalıştım. İşimi çok severek aşkla yaptım. Ama zamanı gelince gençlerin önünü açmak için emekli oldum ve şimdi torun büyütüyorum. İki kızım var ikisine de üniversiteyi okuttum. Onlar evlendi ve kızımın birinden 2 yaşında Barış isminde bir torunum var. Nasıl güzel bir ilişkimiz var anlatamam. Erkek çocuğum olmamıştı o benim için erkek evlat yerine geçti. Aramızdaki bağı kelimeler ile anlatmak zor. Başka bir şey. Bir gülüşü için her şeyi feda edebilirim. Aşk da böyle bir şey değil mi zaten. Şimdi 51 yaşındayım, Torunumdan boş kalan zamanlarda sinemaya, gezilere gidiyorum boş zamanım yok gibi. Eşime gelince işte o çok hassas bir konu. Biz üniversitede okurken tanışmış ve okulu okurken evlenmiştik. Sonra çok mutlu yıllarımız geçti. Her anı dolu dolu idi. Biz o şanslı olan azınlıktandık sanırım ama sonra bir gün eşim erkenden işe giderken hızını alamayan bir kamyon ile çarpışmış ve bir sabah okula ölüm haberi geldi. Başlarda inanamadım. Çocukların o zamanlar birisi 12 birisi 10 yaşında idi. Ben eşim olmadan nasıl yol alınır bilmiyordum. Onunla büyümüştüm. İlk kızım doğduğunda ben daha 25 yaşında idim. Uzun ve zor yıllardı. Alışmak liseli ifşa demeyelim hala alışamadım. İnsan böyle büyük bir aşktan sonra çok kolay alışamıyor ama o çok meşhur olan sözle hayat devam ediyor. Etti de. Eşim hariç her şey vardı. Çocuklar büyüdü. Ben emekli oldum. Anneanne oldum derken hayat aktı. Aradan 14 yıl geçti. Şimdi yeni yeni yaşamımda artık unumu elemiş iken birisi olsun istiyorum. Ama her aşk kendince güzel. Ben yaşamıma eşime olan aşkımla tutundum.

Yeniden bir aşk kapıma gelirse hayır diyemem. Bunca yıl gelmedi ama olsun. Öyle bir beklentim olmadı. Lakin eşim gibi baksın isterim. Sevgi ile. Ben konuşmadan beni anlasın. Sevsin. Beni korusun. Beni düşünsün. Ben istemeden bir şeyler yapsın. Yanında huzur bulayım. Konuşabileyim. Omzuna başımı yaslayıp denizi dinleyim. Yaşı benim yaşlarımda olsun. Ömrümüzün ahir zamanı beraber geçsin.

İlgini Çekebilir

Üniversiteli Sevgili Özgü – EFSANE / Bol Videolu (Yılın İçeriği)

Kendisi takipçimizin sevgilisi 24 yaşında üniversite okuyormuş devamı gelecekmiş. alternatif

11 yorumlar

  1. Vay koca gotu dilana bak

  2. Link patlamış yine

  3. Link patlamış

  4. link patlamış

  5. Link patlamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir