Home / Türk İfşa / Türk İfşa Ece

Türk İfşa Ece

Herkese merhaba. İsmim Türk İfşa Ece. 32 yaşındayım. Ünlü bir Fransız parfüm dükkânında satış danışmanı olarak çalışıyorum. Genellikle haftanın 6 günü yoğun bir şekilde çalışıyorum. Daha önce evlendim ancak anlaşamadığımız için boşandık. Ben biraz inatçı bir kişiliğe sahibim. İnat uğruna bir ilişkiyi bitirebilecek bir insanım. Evliliğim de böyle oldu.

Ben bir şeyi yapmak istediğim zaman yaparım. Karşımda ki insanın bana müdahale etmesi hiç hoşuma gitmez. Ben biraz da dominant yapıda bir insanım. Karşımda ki insana karşı lafımı geçirmek isterim. Durum böyle olunca karşımda ki insan da bu durumdan pek hoşlanmadı. Bir süre sonra zaten evliliğimiz bitme noktasına geldi. Genellikle hayatımda olan şeyleri kafama takıp stres yapıyorum. Çok rahat bir yapıya sahip değilim. O nedenle hayatıma girecek olan insanın da aşırı özgürlükçü ruhlu olmasını istemem. Çünkü ben böyle insanlarla anlaşamıyorum. Hayatımdan feragat edebilen bir insan değilim. Bir şeylerden çok ödün vermem. Benim hayatım için bu konuda ödün vermemi beklemesin. Evimde düzenli ve titiz bir insanım. Dağınıklıktan nefret ederim. Evim her daim düzenlidir. Dağınık olması pek tahammül edilebilecek bir şey değil. Hayatımda ki erkeğin de bu konuda dikkatli olmasını isterim. Kıyafetlerinin temiz olması benim çok dikkat ettiğim bir konudur. İlk defa tanıştığım bir erkeğin ilk buluşmaya nasıl geldiği önemlidir. Giyiniş tarzı, konuşma tarzı, benimle ilgilenişi benim onunla türk ifşa tekrar görüşüp görüşmediğimi gösterir. Ben bu gibi konular da biraz takıntılı bir insanım. Kolay kolay her insanım beğenmem. Yanıma yakışan bir insan olmasını isterim. Dış görünüş her daim bir kadın için önemlidir. Bende bakımlı ve güzel bir kadın olarak bu konuda dikkat ederim. Hayatımda olan kişinin hayatında bir tek ben olmak isterim. Başka kadın arkadaşlar olması hoşuma gitmez. Erkek arkadaşlarına bir şey demem ama kadın arkadaşlarının olmasına asla müsaade edemem. Ben her ne kadar inatçı ve dominant isem o da bir o kadar sakin olmalı ki bu konuda birbirimizi dengeleyelim. Bu tarz konulara çok dikkat ederim. Özel günler benim için önemlidir. Doğum günleri tanışma yıl dönümlerini mutlaka kutlarım. Aynı ince hareketi ondan da beklerim. Her ilişki de iki tarağında beklentileri farklıdır. Ben bu konuda biraz net bir insanım.

Ben hayatım da güler yüzlü ve samimi insanlar olsun isterim. Hayatım da negatiflik olmasın ve hep mutluluk olsun türk ifşa alemi isterim. Tabi ki iki insan yan yana gelince zaman zaman tartışmalar yaşanabilir. Bu durum zamanla birbirini tanıma aşamasında normaldir. Sorunlarımızı birbirimize kızarak değil de konuşarak çözme taraftarıyım. Böyle olduğu zamanlar da ilişki de çok sorunda kalmıyor. Her ne kadar inatçı bir insan da olsam bazı zamanlar da özverili davranabiliyorum. İlişkide bu gibi şeyler önemlidir.

İlgini Çekebilir

Ünili Selen – EFSANE! (Boşalma Garantili, Video)

Efsane bir içerikle daha sizlerleyiz. Bir platformda yayın yaparken alınmış bir kayıt. Hakkında başka bilgi …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir