Home / Üniversiteli İfşa / Türk İfşa İnci

Türk İfşa İnci

Selamlar merhabalar Arkadaşlar Türk İfşa İnci ben 31 yaşındayım bir 68 boyum 50 kiloyum. Özel bir şirkette inşaat mühendisi olarak çalışmaktayım. Erkek mesleği olarak görülse de çok aktif bir çalışma hayatım var. Bakımlı ve güzel bir kadınım. Kendime her konuda güveniyorum. Düzenli olarak kuaföre gider cilt bakımı yaptırdım. Üç yıl süren bir evliliğim oldu. 1:30 yıl önce boşandı. Tam olarak evrim oyuncusunu gördüm ki eğer ailen istemiyorsa olmuyor. Eski eşimle aramdaki tek sıkıntı annesinin beni asla istemiş olmasıydı. Her ne kadar biz evlenirken bir şey dememiş olsa daBana yapılabilecek bütün kötülükleri yaptı. Eski işimde aramızdaki büyük aşka ve sevgiye rağmen beni annesine karşı hiçbir zaman korumadı. Elbette gelinim iyi kızıyım olabilir diyip her şeyi alttan almaya çalıştım. Fakat Sonunda gördün ki ne yaparsam yapayım asla ne işim için ne kayınvalidem için gerçekten iyi bir eş iyi bir gelin sayılamayacaktım. Kendi ayakları üzerinde duran ekonomik gücü olan bir kadın olarak çocuğun da olmadığı için baktın olmuyor olmayacak boşanma kararı aldım. Evlendikten sonra boşanma kararını almak elbette zaman aldı. Öte yandan tekrar ailemin yanında ölme ihtimalim de çok zayıftı. Şimdi kendimi ailenden eski işimden uzak farklı bir hayat kurdum. Kendi halinde hafta sonları dışarı çıktım arkadaşla yemek getiren hayatına girmeye çalışan insanlara fırsat veren bir insanım. Tekrar evlenebilir miyim bilmiyorum. Ama benim için aile ne yaşarsam yaşayayım daima çok özel bir kavramdır.

Toplumumuzun geleneği gereği insanlar evlenirler ve çoğalırlar. Fakat ben buna mecbur olduğunu düşünmüyorum. İstediğim kişiyle birlikte olurum. Bu konuda kimseye hesap vermek zorunda değilim. İnsanların ilişkilerinde bazı şeylere mecbur bırakılmasını kabul etmiyorum. Özgür Türk İfşa düşünen bir kadınım. İstediğim adamla istediğim zaman istediğim şekilde birlikte olurum. İlişkilerimde cinselliği birinci gün ikinci gün gibi algılamıyorum. Eğer gerçekten aramızda elektrik varsa ilk tanıştığım gün bile bir erkekle birlikte olabilirim. Onların benimle değil benim onlarla oynamam gerekir. Hiçbir zaman bir erkeğin hayatının merkezi yapmam. Elektriği aşkdaki hoşlanmaya inanıyorum.

Hissedersem hiçbir şey hesap etmem. Bağlanmadığım için de herhangi bir sorun yaşamam. Ertesi gün hayatına hiçbir şey olmamış gibi devam edebilirim. Elbette bu bilince ulaşmam bir evlilik yaşamamdan dolayı dır. Yanlış birlikle ömründen üç yılını kaybetmiş bir kadın olacak bundan sonra kaybedecek vaktim yok. Eğlenmeyi çok seviyorum. Geceleri dışarı çıkarım tek başıma da olsam içkim içerim dans ederim. Tek başına değil arkadaşlarımda bunlar tabii ki daha keyiflidir, arkadaşlarım Türk İfşa Alemi uygun değilse tek başıma da dışarı çıkarım. Aşk denildiğinde herkezin çık kişilik romantik uzun süren ilişki anlamasına da anlam veremiyorum. Bence hissedersin birlikte olursun ve biter. Uzun süreli bir ilişki şu anda düşünmüyorum. Yeri geldiğinde hareketli yeri geldiğinde sakin bana ait bir hayatım var.

İlgini Çekebilir

Üniversiteli Halime – EFSANE! (Bol Videolu)

6-7 ay önce instagramdan düşmüş devamı yokmuş maalesef gögüslerine bayılacaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir