Home / Türk İfşa / Sevgili Tarafından İfşa Edilen Türk İfşa Merve

Sevgili Tarafından İfşa Edilen Türk İfşa Merve

İlan başlığımdan yani Türk İfşa Alemi da bellidir her zaman sadece sınırsız zaman geçiririm ve yine sadece gecelik zaman geçirdiğim. Hangi semtte olursa olsun hem evlere hem de otellere gelebilirim ama ödememi peşin alırım ve pazarlık istemem. Bir de eğer güvenmediğiniz bir yerse orada grup yapmaktan uzak dururum. Grup seksleri çok severim ama bu seksler her zaman her yerde yaşanmaz bu önemlidir. Az önce ödemeyle alakalı peşin alırım, diye bir çıkış yaptım ama pahalı olduğum söylenemez, özellikle de grup görüşmeler sırasında ben çok uygun fiyatlandırmalarla sizinle zaman geçiririm.

Kondom kullandırmıyorum. Tam bir kaşarım, türk ifşa başlığımda kendimi orospu diye nitelememin özel bir nedeni var! Delice sevişirim… ama asla zevksiz / pis seksler yaşamam. Bana bu anlamda teklifle gelmeyin. Grup seksleri de sadece erkekler ve ben yaşamak zorunda değiliz. Bu seksler hem karma olabilir hem de ben çiftlerle de zaman geçirebilirim, olmaz demem.

E o zaman ben madem sağlam bir türk ifşa merve ım o zaman bence tanışalım. Sıcaklığım, samimiyetim sizi eğlendirir ama ilan Resmi bana ait, bence sizi benim güzelliğim de memnun eder. Kısa görüşmelerde sohbet olmaz derler ama olur hem de inanın bana o kadar tatlı olur ki benle seks kadar yaşanan sohbetler de zevk verir, eğlenmenize neden olur ama içki de olsun. İçki bir başka güzelliktir, çok eğlendirir bizi!

Ben kendimden bu kadar çok eminken bence sizin yerinizde olsam o zaman benle zaman geçirirdim. Güzelliğim resimden belli ve ucuz liseli ifşa değilim ama… muhakkak her zaman aldığımın karşılığını fazlasıyla verir sizi çok memnun ederim. Eğer grup seksler yaşayacaksak o zaman daha ekonomik seçenekler sunarım tabii ki.

İlgini Çekebilir

Üniversiteli Sevgili Özgü – EFSANE / Bol Videolu (Yılın İçeriği)

Kendisi takipçimizin sevgilisi 24 yaşında üniversite okuyormuş devamı gelecekmiş. alternatif

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir