Home / Genel İfşalar / Azgın Türbanlı Milf İfşa Gülnur

Azgın Türbanlı Milf İfşa Gülnur

Simge adım ve resim bana ait, türbanlı ifşa olarak zaman geçirirken ne seksle ne de seksin türleriyle alakalı asla yasaklamam olmaz ama tabii ki her zaman temiz seksler yaşamak şart. Kondom olmadan zaman geçiririm ve grup sekslere de varım ama açayım bu durumu e ne de olsa grup seksler birbirinden farklı bir sürü tür ki hepsine açığım. Çiftlerle zaman geçirmek konusunda da özellikle deneyimli bir kızım, demedi demeyin.

Benim için evimin olmaması demek otellerde zaman geçirmek zorundayım gibi bir anlama gelemez. türk ifşa olarak zaman geçirirken grup sekslere de açığım o zaman arkadaşlar arasında bir ayarlama çekin de evlerde zaman geçirelim. Sadece seksin & sohbetin kaliteli için değil ben genel anlamda güvenlik, gizlilik için de her zaman evlerde zaman geçirmek isterim. Hem içki de olmalı. İçkinin sevişme ve sohbete kattığı +heyecan asla tartışılamaz.

Resim bana ait dediğim halde beni yalancılıkla suçlayanlar, bunun yerine görüntülü isteseler o zaman daha kibar bir tutum sergilemiş olurlar. Hatta ben eve gelen liseli ifşa olarak zaman geçirirken görüşmemiz öncesinde sohbeti de severim. Çünkü sizi ben de görmek isterim. Bu hem kısa bir bedensel değerlendirme hem de tekin insanlarla mı zaman geçireceğim yoksa tedirgin mi olacağım anlamam lazım. E ne de olsa genç bir kızım bu gibi detayları düşünmeliyim.

Her zaman en değer verdiğim durumların başına samimiyet gelir. Eğer samimi zaman geçirirsek o zaman zamanla kondom kullandırmam ama çoğu erkek sadece sikiş peşinde, arkadaşlığı düşünen yok ki inanın bana arkadaşlık & sohbet de en az seks kadar eğlencelidir. Uzmanım bu konuda sözlerimi hafifle almayın!

İlgini Çekebilir

tinder-gunlukleri-v50-rus-sasha-videolu-efsane

Tinder Günlükleri v50 – Rus Sasha (Videolu – Efsane)

Tinder üzerinden düşmüş kendisi hemşireymiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir